Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη "βόμβα" για την Εριέττα Κούρκουλου - "Μ’ αρέσει η οικογένειά μου αλλά..."

Όλη η αλήθεια στο φως

9 Δεκεμβρίου 2022 13:05
Αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τα αδέρφια του, Μελίτα, Εριέττα και Φίλιππο, μίλησε ο Άλκης Κούρκουλος σε συνέντευξή του.

Η Μελίτα είναι αδερφή του από την ίδια μητέρα ενώ η Εριέττα Κούρκουλου και ο Φίλιππος είναι από τον γάμο του πατέρα του, Νίκου Κούρκουλου με τη Μαριάννα Λάτση. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ποια είναι η σχέση σου με τα αδέρφια σου;

Τα αδέρφια είναι προίκα. Με τη Μελίτα είναι λογικό να είμαστε πιο κοντά, γιατί δεν έχουμε μεγάλη ηλικιακή διαφορά, όμως είμαστε όλοι δεμένοι. Μ’ αρέσει η οικογένειά μου αλλά και ο τρυφερός ρόλος του μεγάλου αδερφού που μου βγαίνει αυθόρμητα. Συγκινούμαι που βλέπω τα δύο μικρά, τα οποία ξέρω από τότε που γεννήθηκαν, να μεγαλώνουν και να διαπρέπουν. Τους χαζεύω και καμαρώνω.

Αποκάλυψη 'βόμβα' για την Εριέττα Κούρκουλου - 'Μ’ αρέσει η οικογένειά μου αλλά...'

Σπάραξε η Εριέττα Κούρκουλου για τον πατέρα της: «Πονούσε και προσπαθούσε...»

Μία κατάθεση ψυχής έκανε η Εριέττα Κούρκουλου πριν από λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου διαθέτει το δικό της προφίλ και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Η Εριέττα Κούρκουλου τον Ιούλιο του 2020 παντρεύτηκε στη Μύκονο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βύρων Βασιλειάδη. Το ζευγάρι επισφράγισε την αγάπη του έχοντας στο πλευρό του λίγους συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Ωστόσο, από αυτή την ξεχωριστή ημέρα έλειπε ο πατέρας της Εριέττας, Νίκος Κούρκουλος.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2007, μετά από μια σκληρή και γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, όμως τη μεγαλύτερη θλίψη έζησε η οικογένειά του. Η Εριέττα Κούρκουλου έχασε τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 14 ενώ ο αδερφός, Φίλιππος Κούρκουλος, ήταν 9.

Εριέττα και Νίκος Κούρκουλος

Σε μια σπάνια από καρδιάς εξομολόγηση, η 28χρονη μίλησε για την αρρώστια του πατέρα της και όλες τις στιγμές που δεν πρόλαβαν να ζήσουν μαζί του.

“Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου και πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε αγαπημένα μας πρόσωπα που πάλεψαν ή παλεύουν ακόμα αυτή την άδικη αρρώστια με πίστη, θάρρος και δύναμη. Ο δικός μας μπαμπάς διαγνώστηκε όταν εγώ ήμουν περίπου 6 χρονών και ο μικρός μου αδερφός νεογέννητο. Αυτή η αρρώστια μας στέρησε έναν από τους δύο σημαντικότερους ανθρώπους μας, χρόνια πριν χάσει την ζωή του από αυτήν.

Μας τον στέρησε τις ημέρες που πονούσε και προσπαθούσε να μας το κρύψει… μας τον στέρησε στις στιγμές (γενέθλια, Χριστούγεννα, Πάσχα) που θα έπρεπε να γιορτάζουμε αλλά υπέβοσκε ο φόβος ότι ο χρόνος του τελείωνε… μας τον πήρε όταν έχανε την υπομονή του και θύμωνε με την ζωή και με εμάς…

Κούρκουλος Λάτση παιδιά

Τον πήρε από την μητέρα μας που έκανε όνειρα για το μέλλον τους μαζί, τον πήρε από εμένα την ημέρα του γάμου μου και τον χορό που μου χρωστούσε, τον πήρε από τον αδερφό μου που στα οκτώ του χρειαζόταν τον μπαμπά του… τον πήρε από τα μεγάλα μας αδέρφια που τον ήθελαν κοντά!

Τον πήρε αλλά δεν κέρδισε γιατί είναι ακόμα εδώ σε όλα… Δεν κέρδισε γιατί για κάθε άνθρωπο που χάνεται, ένας άλλος τελειώνει την θεραπεία του και γυρίζει στην οικογένειά του… δεν κέρδισε γιατί η δύναμη της ψυχής κάνει θαύματα… Ας γιορτάσουμε σήμερα τους ήρωες που πάλεψαν με τον καρκίνο και κέρδισαν… ας γιορτάσουμε τις οικογένειες και τους φίλους που έβαλαν την δική τους ζωή στον πάγο για να είναι κοντά στον άνθρωπό τους… ας γιορτάσουμε για αυτούς που έφυγαν αλλά θα είναι για πάντα εδώ. Ας γιορτάσουμε, γιατί αυτό θα ήθελαν και εκείνοι”, έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share