Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Όλα άλλαξαν ριζικά...» - Το δράμα της Κατερίνας Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη

Η τραγωδία της παρουσιάστριας

9 Δεκεμβρίου 2022 12:38
«Όλα άλλαξαν ριζικά...» - Το δράμα της Κατερίνας Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε απανωτές δυσκολίες στη ζωή της, με το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη να είναι μόνο η αρχή, αφού λίγο αργότερα είχε φύγει από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα.

Η παρουσιάστρια, που είχε βρει τη συμπαράσταση στο πρόσωπο ενός άλλου άνδρα προσωρινά, ενημερώθηκε για το δυσάρεστο συμβάν την ώρα που βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της, γεγονός που την ανάγκασε να αποχωρήσει άμεσα. Όπως ήταν λογικό, δεν εμφανίστηκε ούτε στην αμέσως επόμενη εκπομπή.

Στη μεθεπόμενη, όμως, εκπομπή, φορώντας μαύρα και αδυνατώντας να κρύψει τη θλίψη από το πρόσωπό της, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και είπε μερικά λόγια για όσα βίωνε τις τελευταίες μέρες.

Τα λόγια της Καραβάτου για την απώλεια της μητέρας της

«Καλό μεσημέρι σε όλους. Όπως αντιλαμβάνεστε, για μένα αυτές οι στιγμές οι πρώτες είναι πολύ αμήχανες. Από το προηγούμενο Σάββατο έχει αλλάξει η ζωή μου πολύ δραματικά. Απόλυτα βασικά. Οπότε είμαι σε αυτή την κατάσταση.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή, γιατί μπόρεσα να έχω τη μαμά μου διπλά μου μέχρι το προηγούμενο Σάββατο, περίπου τέτοια ώρα. Το λέω πως είμαι τυχερή, γιατί η μαμά μου είχε χάσει τη μαμά της όταν ήταν 5 χρονών. Οπότε για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα.

Επίσης, αισθάνομαι πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από εσάς και τον σταθμό μου. Είναι μεγάλη χαρά να επιστρέφω εδώ. Θυμάμαι το προηγούμενο Σάββατο είπα πως είμαστε εδώ για να ξεχαστούμε, αλλά να μην ξεχάσουμε. Είναι περίπου το ίδιο πράγμα που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Ίσα-ίσα μου κάνει καλό που είμαι εδώ, για να είμαστε όλοι μαζί παρέα. Να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά», δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share