Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δεν έχω 4 παιδιά αλλά 4 φίλους»: Σούσουρο με την αποκάλυψη του Γιάννη Πάριου!

Όλα στη φόρα!

9 Δεκεμβρίου 2022 11:58
«Δεν έχω 4 παιδιά αλλά 4 φίλους»: Σούσουρο με την αποκάλυψη του Γιάννη Πάριου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο» είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε ο Γιάννης Πάριος.

«Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Και παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί σέβεσαι τα παιδιά. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε, ή δεν τον πήγαινα… Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Τους αγαπάω και τους στηρίζω. Έχω 4 φίλους, όχι παιδιά!»

Διαβάστε με την ευκαιρία: «Μια μου σχέση ήταν...»: Τα αποκάλυψε όλα η Σοφία Αλιμπέρτη μετά το διαζύγιο από τον Πάριο

Εσείς ως πατέρας, φαντάζομαι, αγαπάτε το ίδιο και τους τέσσερις γιους σας…

Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου.

Μου έχουν πει ότι έχετε επαφή πιο πολύ με τον Μιχαήλ.

Αυτό δεν είναι κακό. Μένει πιο κοντά μου για αυτό. Επειδή οι δουλειές του είναι πιο ελεύθερες, περνάει από το σπίτι και με βλέ- πει πιο εύκολα. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μεταξύ τους τα παιδιά μου αγαπιούνται τόσο πολύ, όπως αγαπιόμουν εγώ με τα αδέλφια μου, παρόλο που δεν είναι από τις ίδιες μανάδες.

Κι εσείς καταφέρατε να κρατήσετε καλές σχέσεις με τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή σας.

Εγώ δεν τσακώνομαι, δεν υπάρχει λόγος, μωρέ. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Σταμάτησα να πηγαίνω γήπεδο γιατί δεν άντεχα να βλέπω να τσακώνονται. Είμαι Παναθηναϊκός, αλλά άμα βάζει ο Ολυμπιακός ένα καλό γκολ, θα χειροκροτήσω. Το έκανα τρεις-τέσσερις φορές, με κοίταζαν περίεργα και με έβριζαν. Τότε είπα «δεν ξανάρχομαι στο γήπεδο». Έχω να πάω στο γήπεδο από το ’80.

Στο σπίτι όμως βλέπετε μπάλα;

Μπάλα βλέπω, αλλά τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Έτσι όπως έχει γίνει η μπάλα στην Ελλάδα, δεν είναι μπάλα αλλά μπάλος. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει ομάδα. Εγώ Παναθηναϊκός για μια μουσταλευριά έγινα – το έχω ξαναπεί αυτό. Όταν ήμουν παιδάκι και πήγαινα να παίξω ποδόσφαιρο, μας χώριζε ο πιο μεγάλος σε ομάδες, οι πιο πολλοί ήθελαν να πάνε στον Ολυμπιακό. Μου λέει «πού θες να πας, στον Ολυμπιακό; Ένα τάλιρο» μου λέει. «Δεν έχω, ρε Φίλιππα» του λέω. Και κράταγα μια ξερή μουσταλευριά. Μου λέει «δώσε μου τη μουσταλευριά και πήγαινε στον Παναθηναϊκό». Ο δεύτερος γιος μου, ο Θανάσης, είναι τόσο αντι-Παναθηναϊκός που πολλές φορές γελάω. Θα τον βλέπεις να κρατάει την πιο φανατική αθλητική εφημερίδα. Και μιλάμε για ένα μορφωμένο παιδί. Του λέω «τόσο άρρωστος είσαι;». «Ναι, μπαμπά, έτσι με έκανε ο Μητροπάνος». Τον αγαπούσε ο Μητροπάνος.

«Δεν εχω 4 παιδιά αλλα 4 φίλους»: Σούσουρο με την αποκάλυψη του Γιάννη Πάριου!

Φίλους από τον χώρο σας είχατε;

Φίλους όχι, καλές σχέσεις είχα. Και μην ακούς τι λένε, φίλους (σ.σ. συναδέλφους) δεν έχει κανένας. Ούτε σύγκρουση είχαμε. Απλά ο καθένας τότε είχε το πρόβλημά του. Τώρα που μεγαλώσαμε μπορεί να γίνουμε φίλοι… όσοι έχουν ψυχούλα, όσοι πιστεύουν ότι μεγάλωσαν, όχι ότι γέρασαν. Ξέρεις, η κορυφή είναι μία, αλλά είναι αιχμηρή. Αν καθίσεις επάνω, πονάει. Καλύτερα να είσαι στους πρόποδες, κάτω, να κοιτάς το οικοδόμημά σου και, αν αξίζει, να το θαυμάζεις.

Μα το λέτε εσείς αυτό που ο κόσμος σάς έχει τόσα χρόνια στην κορυφή;

Είχε σκάλες από την άλλη μεριά και κατέβηκα!

Θεωρείτε ότι τα καταφέρατε περισσότερο στην καριέρα ή την προσωπική σας ζωή;

Να σου πω κάτι; Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Ήμουν σπουδαίος πατέρας. Και είμαι. Καμαρώνω που δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Ενώ μπορούσα, δεν έκανα.

Έχετε τραγουδήσει Άσε με στη μοναξιά μου. Το έχετε νιώσει όμως;

Πολλές φορές. Επιλεγμένα. Μία φορά στη ζωή μου δεν ήταν επιλογή δική μου και έφταιγα. Και πάντα φταίμε εμείς. Παρόλο που λέει ο Πάριος Φταίμε κι οι δυο, το υπόλοιπο κομμάτι λέει φταίω εγώ.

Ποιο είναι το πιο σπουδαίο δώρο που σας έχει φέρει η ζωή;

Θα σου έλεγα κοινότοπα «τα παιδιά μου». Αλλά θα ξεκινήσω από τους γονείς μου, που έφεραν εμένα και έφερα τα παιδιά μου. Έκανα αγαπημένους ανθρώπους, φίλους.

Η Δέσποινα Βανδή, που ήταν κριτής στο Just the 2 of Us, έπλεκε κάθε φορά το εγκώμιο στον Χάρη Βαρθακούρη.

Του έβαζε μόνιμα 10. Το αξίζει το παιδί όλο αυτό που του είπε, γιατί η Δέσποινα ξέρει να ακούει. Είναι σπουδαία, μεγάλη τραγουδίστρια. Αν κάναμε εξαγωγή ανθρώπων ξένου ρεπερτορίου –για να μην παρεξηγηθούν οι άλλες μεγάλες τραγουδίστριες–, θα ήταν δύο: η Δέσποινα και η Άννα. Τις άλλες τις έχουμε κάνει εισαγωγή. Αυτές οι δύο Ελληνίδες θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα έξω.

Το ίδιο λένε τώρα για τον Νικόλα, τον μικρότερο γιο σας.

Μακάρι. Άμα έχει μυαλό, να κάνει. Είναι σπουδαίος. Και να σου πω κάτι καλό που έχει ο Νικόλας μου; Από τον Πάριο δεν ζήτησε ποτέ κάτι. Ούτε βοήθεια ούτε τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι να μου ζητάει λεφτά για παγωτό όταν ήταν πιτσιρικάς.

Ο Γιάννης Πάριος έδωσε συνέντευξη προ διετίας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για πρώτη φορά για τον μικρότερο γιο του, Νικόλα Βαρθακούρη, που κάνει επιτυχία στη μουσική ως Good Job Νicky αλλά και για τον Χάρη Βαρθακούρη και τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Ήταν έκπληξη ο μικρός, αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης και έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει “μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ;”. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share