Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Τα τίναξε όλα στον αέρα ο Πάνος Μιχαλόπουλος - Ο πραγματικός λόγος που παράτησε την υποκριτική

Δεν άντεξε άλλο

9 Δεκεμβρίου 2022 12:01
Τα τίναξε όλα στον αέρα ο Πάνος Μιχαλόπουλος - Ο πραγματικός λόγος που παράτησε την υποκριτική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για τον λόγο που ο Πάνος Μιχαλόπουλος εγκατέλειψε την υποκριτική. Πολλοί λένε ότι απογοητεύτηκε με την αντιμετώπιση κάποιων διοικητικών στελεχών της τηλεόρασης, άλλοι λένε ότι κουράστηκε με το "σινάφι" και δεν τον χωράει πια. Ποιά είναι η αλήθεια για τον αγαπημένο ηθοποιό; Με την ευκαιρία, δείτε την πρώτη σύζυγο του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Την δική του οπτική για το θέμα παρέθεσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αδερφός του ηθοποιού Σωτήρη Μουστάκα, ο Μιχάλης Μουστάκας, ο οποίος ανέφερε ότι ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν άντεξε την απώλεια του αγαπημένου του φίλου και δεν θα ήταν το ίδιο για εκείνον να παίζει όπως πριν.

Ξεφαντωμένος ο Πάνος Μιχαλόπουλος - "Καίγομαι ολόκληρος..." - Βραδυνή έξοδος με "χαρέμι" για τον ηθοποιό

Είναι γεγονός ότι ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει ενσαρκώσει μοναδικούς ρόλους στην ελληνική τηλεόραση που τον έκαναν αγαπητό στο κοινό, για αυτό δεν είναι τυχαίο ότι προβάλλονται ακόμα.

Ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι λείπει σε όλους και πολύς κόσμος αναμένει για το μεγάλο come back του ηθοποιού που εκτός από ένας ταλαντούχος άνθρωπος ήταν και έξω καρδιά, κεφάτος και δεν είναι λίγοι που θυμούνται ότι ήταν απολαυστικός και διασκεδαστικός και στις live εμφανίσεις του σε εκπομπές. Με την ευκαιρία, δείτε το μήνυμα που απηύθηνε η Ελένη Μεναγάκη στον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Μία από τις επικές εμφανίσεις του ήταν στο πάρτυ που είχε διοργανωθεί για την ολοκλήρωση της σεζόν γνωστής σειράς που πρωταγωνιστούσε με τον ηθοποιό να χορεύει και να το ρίχνει έξω για τα καλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share