Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

«Μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι...» - Στιγμές αγωνίας για την Ανθή Βούλγαρη

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

9 Δεκεμβρίου 2022 11:47
«Μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι...» - Στιγμές αγωνίας για την Ανθή Βούλγαρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Βούλγαρη σήμερα σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης από τη συχνότητα του Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ωστόσο στο παρελθόν είχε συγκλονίσει με το πρόβλημα υγείας, που την είχε ταλανίσει.

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Ανθή Βούλγαρη, που εσχάτως έζησε την πλήρη ευτυχία στο σπίτι της, μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της, περιγράφοντας με λεπτομέρειες όλα όσα της συνέβησαν.

Η εξομολόγησή της που «τσάκισε κόκκαλα»

«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.

Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο.

Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι. Ήξερα ότι όλα πήγαν καλά στην επέμβαση γιατί είδα τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share