Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Το ξεκαθάρισαν Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος: Η κρυφή τους συμφωνία για να μείνει όρθιος ο γάμος τους

Με αυτό τον τρόπο μένουν και οι δύο ευχαριστημένοι

9 Δεκεμβρίου 2022 11:08
Το ξεκαθάρισαν Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος: Η κρυφή τους συμφωνία για να μείνει όρθιος ο γάμος τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια της showbiz, γνωρίζοντας απόλυτη επιτυχία επαγγελματικά, αλλά έχοντας κι έναν απαράβατο όρο, για να συνεχίζουν χωρίς να... χωρίζουν.

Συγκεκριμένα, συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Τατιάνα Στεφανίδου στην κάμερα του Happy Day λίγο μετά την πρεμιέρα του Tlive για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σε αυτήν, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην ώρα της ενημερωτικής της εκπομπής μετά την είσοδο της Καινούργιου στο δυναμικό του Alpha, όσο και για τις ισορροπίες προσπαθεί να διατηρεί με τον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο στην επαγγελματική τους διαδρομή, με το ζευγάρι να περνά «μαύρες» στιγμές.

Ο... απαράβατος όρος τους

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε για τον «άγραφο νόμο» να μην βρίσκονται ποτέ απέναντι με τον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο. Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε ότι αυτό θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να δηλητηριάσει τη σχέση τους και την οικογένειά τους:

«Είναι σαφές. Δεν θα έμπαινα ποτέ εγώ ή ο Νίκος στη διαδικασία να κάνουμε κάτι το οποίο θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένεια μας».

«Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε και με τα παιδιά θα την συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

«Εύχομαι τη φετινή σεζόν να περάσει ο κόσμος πολύ καλά. Έχετε άπειρες επιλογές φέτος σε όλα τα κανάλια, πολύ διαφορετικά προγράμματα και επειδή η ζωή σας είναι δύσκολη με τον κορονοϊό τουλάχιστον να έχετε πολλές επιλογές στην τηλεόραση», τόνισε με χαμόγελο στην κάμερα η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share