Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξιλέωση για τον Χρήστο Δάντη: Οι δημόσιες ευχές στην Ασημίνα μετά την παρεξήγησή τους

Τι της ευχήθηκε;

9 Δεκεμβρίου 2022 11:02
Εξιλέωση για τον Χρήστο Δάντη: Οι δημόσιες ευχές στην Ασημίνα μετά την παρεξήγησή τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε τα γενέθλιά της και όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί έσπευσαν να τις ευχηθούν χρόνια πολλά. Μέσα σε όλα, δεν θα μπορούσε να μην την ευχηθεί και ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης.

Μάθετε επίσης για την παρεξήγηση του Δάντη με την Ασημίνα

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Χρήστος Δάντης που παρά τον πρόσφατο τσακωμό τους δεν μπορούσε να μην δημοσιεύσει μία τρυφερή ανάρτηση με την αγαπημένη του.

Να θυμίσουμε:

«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου για την παρεξήγηση μεταξύ τους.

Ενώ ο Χρήστος Δάντης: «Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται αλλά αυτό δεν είναι θέμα που μας αφορά σήμερα, εδώ είμαστε για άλλο λόγο».

Χρήστος Δάντης - Οι τρυφερές ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον τσακωμό τους

«Χρόνια πολλά γελαστούλα μου, να είσαι υγιής, πάντα γελαστή, να μας τρολάρεις όλους και να μην φοβάσαι τίποτα (που δε φοβάσαι δηλαδή)!», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης που την συνόδευσε με μία κοινή τους φωτογραφία.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Χρήστου Δάντη:

Η ανάρτηση του Δάντη για την Ασημίνα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share