Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κελεπούρι με ατελείωτα μετρητά, σπίτια και όχι μόνο ο Κώστας Μπακογιάννης: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία του συζύγου της Σίας Κοσιώνη

Δεν τα λες και λίγα...

9 Δεκεμβρίου 2022 10:28
Κελεπούρι με ατελείωτα μετρητά, σπίτια και όχι μόνο ο Κώστας Μπακογιάννης: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία του συζύγου της Σίας Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ο άνθρωπος, που κάνει χαρούμενη τη Σία Κοσιώνη, με τον ίδιο πάντως να έχει να προτάξει μια περιουσία διόλου ευκαταφρόνητη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος νωρίτερα πέρασε τις δικές του δραματικές στιγμές, δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του εισοδήματα άνω των 140.000 ευρώ, μαζί με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

Διαθέτει επίσης μαζί με τη σύζυγό του:

-Μετοχές και ομόλογα συνολικής αξίας 616.850

-Οκτώ ακίνητα σε Αττική, Ευρυτανία, Κρήτη

-Καταθέσεις περίπου 72.000 ευρώ.

-Τρία αυτοκίνητα

Η συμφωνία τους πριν από το γάμο

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, έχοντας κι ένα παιδί, τον Δήμο, ωστόσο πριν παντρευτούν χρειάστηκε, όπως αποκάλυψε και η παρουσιάστρια, να προχωρήσουν σε μια συμφωνία.

Στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Σία Κοσιώνη αναφέρει: «Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή.

Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό».

Για το αν του ζητάει ρουσφέτια, η Σία Κοσιώνη λέει: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share