Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Έμεινε 4 φορές έγκυος και ήταν ένα «βήμα» από το γάμο: Οι άγνωστες λεπτομέρειες του έρωτα Άντζελας Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή

Ο λόγος των αποβολών και ο σκληρός χωρισμός

9 Δεκεμβρίου 2022 08:50
Έμεινε 4 φορές έγκυος και ήταν ένα «βήμα» από το γάμο: Οι άγνωστες λεπτομέρειες του έρωτα Άντζελας Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής ήταν κάποτε ένα από τα πιο «καυτά» ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να χωρίζουν άσχημα στο τέλος και την τραγουδίστρια να κάνει τρομερές αποκαλύψεις.

«Δεν έμεινα μια φορά αλλά τέσσερις φορές έγκυος και πηγαίναμε για γάμο. Αλλά θέλαμε καριέρα και όχι παιδιά. Δεν το μετανίωσα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο καθόλου. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί» είπε η Άντζελα, που εξήγησε ξανά το λόγο των αρκετών αποβολών με χαρακτηριστικό παράδειγμα, και συμπλήρωσε «δεν το ήθελε ο ίδιος (σ.σ. να γίνει πατέρας), πώς να το κρατούσα το παιδί; Εγώ αυτό που ήθελα το κράτησα».

Η απάντηση του ΛεΠα χρόνια αργότερα

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, από την πλευρά του, μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή και μάλιστα έκανε ειδική μνεία στην μεγάλη αγάπη που είχε για την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία για 3,5 χρόνια υπήρξαν ζευγάρι.

«Ήμασταν 3,5 χρόνια με την Άντζελα Δημητρίου και ήμασταν ζευγάρι… φωτιά. Δουλεύαμε μαζί, ήταν μπροστά αυτή και διαλούσαν μαγαζιά για πάρτη της. Εγώ ήμουν καψούρης κρυφά και μυστικά αλλά που να φτάσω στην Άντζελα. Δεν το πίστευα και έφυγα από εκεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπήρχε ο κρυφός θαυμασμός για αυτή την γυναίκα. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκι».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Κάποια στιγμή κάνω μια επιτυχία, μια δεύτερη, μια τρίτη και μπλέκουμε μαζί. Δεν ήταν ακριβώς απωθημένο αλλά μια νίκη της καρδιάς μου για αυτό που πωθούσα. Που το είχα και κάποια στιγμή έγινε».

«Δημιούργησα στην Άντζελα αυτό το μυστήριο, να την κάνω να με περιμένει να έρθω. Ήμουν ερωτευμένος. Κάποια στιγμή ο κόσμος το έμαθε αν και στην αρχή το κρατούσαμε μυστικό γιατί και η μαμά της και η δικοί μου ήθελαν να μην ακουστεί γιατί κάναμε καριέρα και οι δύο», τόνισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share