Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που πέρασαν στις Πανελλήνιες, μπήκαν σε κορυφαίες σχολές αλλά προτίμησαν την καλλιτεχνική καριέρα

Σίγουρα δεν τους ξέρετε όλους

9 Δεκεμβρίου 2022 02:38
Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που πέρασαν στις Πανελλήνιες, μπήκαν σε κορυφαίες σχολές αλλά προτίμησαν την καλλιτεχνική καριέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που πέρασαν στις Πανελλήνιες σε κορυφαίες σχολές, το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν στην πορεία της ζωής τους, αφού επέλεξαν διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό. Με την ευκαιρία, δείτε τις 10 διάσημες Ελληνίδες που παραδέχτηκαν ότι απάτησαν το σύντροφό τους.

Η φράση «Μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε» μπορεί να θεωρείται κλισέ, αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμη σε αυτούς τους celebrities, που σήμερα διαπρέπουν στο χώρο του θεάματος, αλλά έχουν κρεμασμένο στον τοίχο τους και ένα… πτυχίο!

Σοφία Μουτίδου

Σοφία Μουτίδου

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε τη Σοφία Μουτίδου να τρέχει κάθε πρωί στην Ευελπίδων και να δίνει τις μάχες της στα δικαστικά έδρανα; Η Σοφία έχει σπουδάσει Νομική και είναι δικηγόρος και με τη βούλα. Έτσι, άμα λάχει, αναλαμβάνει δράση και τα βρίσκεις μαζί της πολύ σκούρα. Τόσο σκούρα, που μπορεί να χρειαστείς και υπεράσπιση!

Θεοφανία Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά: «Σπούδασα δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη, τελείωσα, έκανα άσκηση και είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου. Πολύ εύκολα, λοιπόν, θα μπορούσα να σου μιλάω για τις εκκρεμότητες που θα είχα αύριο σε ένα αυτόφωρο ή μια αγωγή στην οποία θα έπρεπε να παραστώ».

Άβα Γαλανοπούλου

Άβα Γαλανοπούλου

Κλίση στη φιλοσοφία φαίνεται να είχε και η ταλαντούχα Άβα Γαλανοπούλου, που έχει πάρει το πτυχίο της από τη Φιλοσοφική, όπου μάλιστα γνωρίστηκε και με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αν και την έχει κερδίσει ευτυχώς η υποκριτική.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Την απολαμβάνουμε σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις που κάνουν εισπρακτική επιτυχία. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποφοίτησε από τη Θεολογική Σχολή!

Ελένη Κρίτα

Ελένη Κρίτα

Η Ελένη Κρίτα – η «Μαριλένα» στο «Παρά πέντε» έχει δηλώσει: «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου ο πατέρας μου όντας καθηγητής πανεπιστημίου απαξιούσε την επίδειξη πλούτου, την έβρισκε χυδαία. Με πήγαινε συχνά στο θέατρο κι εκεί μαγεύτηκα, πού όμως να του το ομολογήσω… Έδωσα εξετάσεις στη Φιλοσοφική (και κρυφά στη Δραματική Σχολή), βγήκα αρχαιολόγος, έφυγα στην Ιταλία για μεταπτυχιακά, στριφογύριζα όμως και στο θέατρο».

Μιχάλης Μαρίνος

Μιχάλης Μαρίνος

Οι οικονομικές συμβουλές που έδινε στην Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου του «Παρά Πέντε» ήταν τέτοιες, που θα έπρεπε να μας είχαν υποψιάσει ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό.

Νίκη Παλληκαράκη

Νίκη Παλληκαράκη

Η Νίκη Παλικαράκη θα μπορούσε να ήταν μια καλή γιατρός, αφού έχει πάρει το πτυχίο της.

Γιάννης Ζουγανέλης

Γιάννης Ζουγανέλης

Έχει δηλώσει ότι η αρχιτεκτονική έχει πολλά κοινά στοιχεία με τη μουσική – Και στα δύο κυριαρχούν η αισθητική και η αρμονία. Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει στο συρτάρι του και πτυχίο Αρχιτεκτονικής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share