Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βιβλία, γλυπτά και πανέμορφος κήπος: Αυτό είναι το «ζεστό» σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη (photos)

Όχι μόνο ταλαντούχα, αλλά και καλαίσθητη

9 Δεκεμβρίου 2022 01:24
Βιβλία, γλυπτά και πανέμορφος κήπος: Αυτό είναι το «ζεστό» σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Καβογιάννη είναι μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της, παίζοντας τώρα στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και γνωρίζοντας την αποθέωση για την ερμηνεία της στη σειρά.

Ο πρώτος της μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος, και αυτός που την κατέστησε αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό, ήταν αυτός της οικονόμου της οικογένειας Μαρκάτου, Ασπασίας Βαρδάτσικου στην κωμική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, Ντόλτσε Βίτα στο Mega.

Η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη πάνω από 20 χρόνια με τον γλύπτη Πέτρο Δριτσώνα και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Αδελαΐδα. Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της Μαρίας Καβογιάννη για τη μητρότητα.

σπίτι Μαρίας Καβογιάννη

Η γνωριμία της Μαρίας Καβογιάννη με το σύζυγό της

Ο Πέτρος όπως και η Μαρία είχε τελειώσει την ΑΣΟΕ και συνέχιζε στην Παιδαγωγική . Εκεί έγινε η γνωριμία τους. Εκείνος εξάσκησε το επάγγελμα του δασκάλου αλλά μπήκε και στην σχολή Καλών Τεχνών. Ο ίδιος εργάζεται ως γλύπτης. Η Αντέλλα είναι 27 ετών. Η Μαρία ομολογοεί ότι μεγάλωσε μαζί με την κόρη της με την οποία όπως λέει είναι φίλες και λένε τα πάντα μεταξύ τους. Νονά της Αντέλλας είναι η Καίτη Κωνσταντίνου, επιστήθια φίλη της Μαρίας η οποία μένει «δυο βήματα πιο κάτω».

Όπως είναι φυσικό και με σύζυγο γλύπτη, το σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη είναι γεμάτο από γλυπτά, όπως έχει αφήσει να φανεί από τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Εκτός από γλυπτά και όπως θα δείτε και εσείς, ο προσωπικός χώρος της γνωστής ηθοποιού είναι γεμάτος βιβλία, ενώ από τα παράθυρα του σπιτιού της φαίνεται πως διαθέτει και έναν πανέμορφο κήπο.

Μαρία Καβογιάννη σπίτι λουλούδια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share