Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ήταν μία προβληματική...»: Αποκαλύψεις για την Κωνσταντίνα Σπύροπουλου από τον Πέτρο Κουσουλό

Τι εξομολογήθηκε για τη συνεργασία τους;

9 Δεκεμβρίου 2022 00:31
«Ήταν μία προβληματική...»: Αποκαλύψεις για την Κωνσταντίνα Σπύροπουλου από τον Πέτρο Κουσουλό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» παραχώρησε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έπαιξε… μπάσκετ και μίλησε για τη ζωή μετά το διαζύγιο και τη συνεργασία του στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο λόγος του διαζυγίου

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές το ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Από κάποιο σημείο και μετά υπήρξε μία φθορά λόγω κοινών παραλείψεων και προβλημάτων που δεν αντιμετωπίσαμε εγκαίρως. Πήραμε μία απόφαση, δεν ήταν εύκολη. Είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς δύο και τρεις φορές» εξομολογείται ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι διατηρεί μέχρι και σήμερα καλές επαφές με την πρώην σύζυγό του και πως έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά του.

Η συνεργασία του Πέτρου Κουσουλού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρεται και στη συνεργασία που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Ήταν μία προβληματική χρονιά για εμένα αλλά το πρόβλημα της εκπομπής δεν ήταν η Κωνσταντίνα, πίστεψέ με. Νομίζω ότι δεν θα το ξανάκανα. Το να έχω στην πλάτη μου το ενημερωτικό ένθετο σε μία ψυχαγωγική εκπομπή είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν με εκφράζει» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share