Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

«O Γιώργος Μαρίνος ήταν...»: Αποκαλυπτική η Κατιάνα Μπαλανίκα για τη σχέση τους

Όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της

9 Δεκεμβρίου 2022 00:08
«O Γιώργος Μαρίνος ήταν...»: Αποκαλυπτική η Κατιάνα Μπαλανίκα για τη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα με αφορμή το νέο έργο που συμμετέχει στο θέατρο Ήβη. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε δυναμική των γυναικών όταν εκείνη ξεκινούσε στον χώρο της υποκριτικής αλλά και τις συνεργασίες – σταθμούς της, όπως ο Γιώργος Μαρινός

Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την απόφαση του Γιώργου Μαρίνου να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην εποχή μας βλέπουμε στο χώρο του θεάτρου γυναίκες να βρίσκουν δύναμη και φωνή να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα. Εσείς, όταν ξεκινούσατε την καριέρα σας, πως βιώσατε την εποχή σας; Είχαν οι γυναίκες δύναμη να αντιδράσουν – ακόμα κι αν αυτό δεν έφτανε στο φως της δημοσιότητας, όπως σήμερα;

Δεν μπορώ να μιλήσω συνολικά. Κάποιες ίσως μπορούσαν, άλλες πάλι όχι. Πάντως δεν είχαν υπάρξει ποτέ δημόσιες καταγγελίες. Ήταν μια διαφορετική εποχή και υπήρχε άλλος τρόπος δράσης και αντίδρασης.

Γιώργος Μαρίνος Κατιάνα Μπαλανίκα

Εγώ δεν είχα ποτέ προβλήματα. Συνήθως ήμουν σε προστατευμένες δουλειές. Τότε ήταν και πιο έντονο το στοιχείο της θεατρικής παρέας που σχημάτιζε θιάσους, κάτι που ενδεχομένως να ήταν και μια μορφή προστασίας. Εγώ συνεργαζόμουν για πολύ καιρό με τον Γιώργο Μαρίνο και μετά μπήκα, ας πούμε, κανονικά στο θέατρο.

Ποιους μετράτε ως συνεργασίες ή ανθρώπους – σταθμούς στην καριέρα σας;

Σίγουρα ο Γιώργος Μαρίνος ήταν σταθμός. Επίσης, ο Σταμάτης Φασουλής και η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Κάτια Δανδουλάκη, η Ελένη Ράντου με την οποία συνεργαστήκαμε πολλά χρόνια, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και γίναμε καλές φίλες, και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share