Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έχουμε μια μεγάλη διαφορά ηλικίας...»: Ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Τι εξομολογήθηκε;

8 Δεκεμβρίου 2022 20:58
«Έχουμε μια μεγάλη διαφορά ηλικίας...»: Ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, σε μία τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, ενώ σχολίασε και τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον τραγουδιστή. Παράλληλα, σύννεφα εμφανίστηκαν πρόσφατα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανέφερε για τον αγαπημένο της: «Ο Χρήστος για εμένα είναι το στήριγμά μου. Πριν από το Survivor λίγο μέναμε στο δικό μου σπίτι και λίγο στο δικό του. Τώρα είμαστε μόνο στο σπίτι του. Το μονόπετρο που φοράω είναι από τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Δεν μου το έκανε δώρο ο Χρήστος».

ασημίνα χατζηανδρέου χρήστος δάντης

Μιλώντας για το ενδεχόμενο επισημοποίησης της σχέσης τους παραδέχθηκε: «Επειδή εκείνος έχει προσπαθήσει να επισημοποιήσει όλες τις σχέσεις του και έχει περάσει από γάμους και τέτοια, νομίζω ότι αυτό τον πνίγει. Δεν θα πω κάτι εγώ, δεν είμαι από τους ανθρώπους που πιέζουν, δεν θέλω να επισημοποιήσω κάτι γιατί είναι επίσημο».

Όσον αφορά στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Έχουμε μία μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά δεν μπορώ να το δω έτσι. Δεν έχω κάνει σοβαρή κουβέντα με τους γονείς μου για τον Χρήστο. Εφόσον βλέπουν ότι τα πηγαίνω καλά, ότι παίρνω το πτυχίο μου, δεν έχουν να μου προσάψουν κάτι».

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Απαντά για τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου απάντησε με σκληρό τρόπο σε όσους την κατηγορούν για την διαφορά ηλικίας με τον Χρήστο Δάντη!

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στο περιοδικό Λοιπον για τα αρνητικά σχόλια που ακούει το τελευταίο διάστημα.

Είσαι με τον Χρήστο Δάντη. Τι είναι αυτό που σε έκανε να τον ερωτευτείς;

Είμαστε μαζί, ναι. Στον Χρήστο με κέρδισε το πόσο αγνός και προσγειωμένος είναι. Δεν μου αρέσει η δηθενιά και είναι δύσκολο στο χώρο των «famous» να μην υπάρχουν. Εκείνου του άρεσαν τα απλά. Αυτή είναι και η ουσία της ζωής άλλωστε.

Παρακολουθούσες την πορεία του; Ήσουν θαυμάστριά του;

Ήξερα τραγούδια του, αλλά δεν είχε τύχει να τον ακούσω ποτέ σε live του.

Η διαφορά ηλικίας που έχεις μαζί του, επηρεάζει σε κάτι τη σχέση σας;

Η σχέση μου με τον Χρήστο δεν επηρεάζει τη ζωή μου αρνητικά, ίσα ίσα από την αρχή που τον γνώρισα πετυχαίνω τους στόχους μου και βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς.

Τα σχόλια που έχουν γίνει για τη διαφορά ηλικίας που έχετε, σε στεναχωρούν;

Δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν ακούω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του, το σωστό και το λάθος δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Είσαι κάπου, περνάς καλά, ζεις το τώρα.

Όταν τον είδες μετά από τόσο καιρό, ενώ δεν είχες ιδέα για το τι γινόταν έξω, πώς ένιωσες; Ποια ήταν τα πρώτα σας λόγια;

Η πρώτη μου κουβέντα ήταν «δεν το πιστεύω, είσαι εσύ όντως ή είναι όνειρο;». Νομίζω οι 6,5 μήνες είναι πολύ μεγάλο break για ένα ζευγάρι, αλλά νομίζω βγαίνοντας βλέπω ότι μας έκανε καλό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share