Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φωτιά και λάβρα» οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Μαλβίνας Κάραλη: «Ήταν περίεργο πλάσμα...»

Τι αποκάλυψε ο Άρης Τερζόπουλος;

8 Δεκεμβρίου 2022 18:58
«Φωτιά και λάβρα» οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Μαλβίνας Κάραλη: «Ήταν περίεργο πλάσμα...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαλβίνα Κάραλη θα μείνει αξέχαστη για την εξαιρετική προσωπικότητα της και φυσικά τη σπουδαία γραφή της. Ως γνωστόν, η γνωστή δημοσιογράφος ήταν μητέρα τριών παιδιών, της Μελίτας, της Μαριανίνας και του Μίνωα. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο άντρας που ήταν ερωτευμένη, ενώ είχε κάνει τρεις γάμους.

Η γνωστή δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2002 σε ηλικία μόλις 50 ετών από καρκίνο. Παράλληλα, σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υγείας της λίγο πριν πεθάνει.

Καταγόταν από τα Ψαρά από τον πατέρα της και από την πλευρά της μητέρας της από την Πύλο.

Πριν λίγα χρόνια στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Άρης Τερζόπουλος, ο οποίος μίλησε και για τη ρήξη του με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά και τη Μαλβίνα Κάραλη.

μαλβίνα κάραλη
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

«Δεν νιώθω τίποτα μυθικό επάνω μου. Όταν έκλεισε το “Κλικ”, η δική μου η μετάβαση συμπεριελάμβανε και μια συνολική καταστροφή στα πάντα για μένα. Χάθηκαν περιοδικά, αυτοκίνητα, σπίτια, ό,τι είχα εκείνο τον καιρό χάθηκε. Οπότε, η μετάβαση, τον καιρό που τη βίωνα, ήταν αρκετά τραυματική ψυχολογικά, ήμουν στο… πάτωμα.

Το αν θα ξαναδούλευα με τον Πέτρο Κωστόπουλο εξαρτάται από τις συνθήκες, δεν το βλέπω εύκολο έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή την εποχή. Ήταν πολύ μεγάλη η συνεισφορά του Πέτρου στο “Κλικ”, δεν θα είχε γίνει χωρίς τον Πέτρο. Μετά ήρθε η ρήξη που δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα σε μεγάλη διάσταση μαζί του πάρα πολύ σοβαρή. Μου πέρασε αυτό στα δύο χρόνια».

Ο Άρης Τερζόπουλος όμως αναφέρθηκε και στη Μαλβίνα Κάραλη: «Η Μαλβίνα Κάραλη ήταν μια γυναίκα των άκρων. Της άρεσε να πηγαίνει σε νοσοκομεία για να παρακολουθεί εγχειρήσεις. Ήταν περίεργο πλάσμα η Μαλβίνα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share