Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Και εγώ έχω περάσει άσχημα, αλλά...»: Η...πληρωμένη απάντηση της Ελένης Τσολάκη στον Γρηγόρη Γκουντάρα

Τι αποκάλυψε;

8 Δεκεμβρίου 2022 17:40
«Και εγώ έχω περάσει άσχημα, αλλά...»: Η...πληρωμένη απάντηση της Ελένης Τσολάκη στον Γρηγόρη Γκουντάρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για την συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τα όσα έχει δηλώσει εκείνος στο παρελθόν εναντίον της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και ύστερα από την συνεργασία τους στον ALPHA εκεί όπως λέγεται είχαν απίστευτες συγκρούσεις και κατέληξαν να μην μιλάνε. Παράλληλα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε χαρακτηρίσει τη συνεργασία μαζί της ως «τη χειρότερη που έχει κάνει ποτέ».

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις δηλώσεις, γιατί δεν μου αρέσει ο δημόσιος διάλογος και η δημόσια συζήτηση, δηλαδή εκτιμώ με ανθρώπους που έχω δουλέψει μαζί και έχω περάσει πέντε στιγμές μαζί τους, εκτιμώ αυτή τη διαπροσωπική σχέση που μπορεί να ξεκινήσαμε να χτίσουμε και να μην κατέληξε όπως ιδανικά θα θέλαμε, αλλά εκτιμώ εκείνες τις στιγμές.

Τσολάκη Γκουντάρας

Δε θα μου άρεσε να βγω ποτέ -κι αν έχεις δει δεν το έχω κάνει για κανέναν. Και εγώ έχω περάσει δύσκολα και άσχημα αλλά δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω, απλά δεν θα ξανασυνεργαζόμουν. Κρατάω στο μυαλό μου μόνο τα θετικά, δε θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Δεν βρίσκω τον λόγο.

Με τον Γρηγόρη δεν είχαμε μιλήσει για πολλά χρόνια, αλλά μου έστειλε ένα μήνυμα τώρα που ήμουν στο νοσοκομείο».

Ατύχημα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα αποχαιρέτισαν πριν λίγες μέρες με δάκρυα στα μάτια το τηλεοπτικό κοινό.

Το ζευγάρι πέρασε μια πολύ δύσκολη σεζόν με σκληρή κριτική και σε πολλές περιπτώσεις άσχημα σχόλια.

Τώρα που η χρονιά ολοκληρώθηκε μπορούν να απολαύσουν το καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά τους.

Δυστυχώς ένα ατύχημα που υπέστη ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν τους άφησαν να χαρούν την ανεμελιά της εποχής.

Όπως εξήγησε και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τον τσίμπησε μία σφίγγα στη γλώσσα και ενώ αρχικά το θεώρησε αστείο, έφτασε σε σημείο να μη την αισθάνεται με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο φαρμακείο. Ευτυχώς, η ιστορία είχε αίσιο τέλος και ο παρουσιαστής το αντιμετώπισε με χαμόγελο.

«Με τσίμπησε μία σφίγγα στη γλώσσα, ναι στη γλώσσα και ενώ στην αρχή το πήρα στην πλάκα, όταν άρχισε να πρήζετε και να πετρώνει πήγα σε φαρμακείο(όπως μου είπε ο γιατρός),να κάνω κορτιζόνη…Ρε παιδιά η φαρμακοποιός δε μου έκανε την ένεση με τίποτα…Ευτυχώς ήταν η φίλη μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share