Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Μαθεύτηκε από τον Θοδωρή Αθερίδη: Η αντίδραση της Σμαράγδας Καρύδη όταν αποκάλυψε τη σχέση τους

Τι είπε πρώτη φορά ο ηθοποιός;

8 Δεκεμβρίου 2022 17:14
Μαθεύτηκε από τον Θοδωρή Αθερίδη: Η αντίδραση της Σμαράγδας Καρύδη όταν αποκάλυψε τη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης προκάλεσε αίσθηση με τα όσα δήλωσε στο «Πρωινό» του ANT1 για την Σμαράγδα Καρύδη και όχι μόνο. Παράλληλα, για τη μοναξιά, τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά και τα πρότζεκτ στα οποία θα συμμετέχει μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε

«Δεν ξέρω αν μπορώ να στα εξηγήσω κι εγώ όλα. Είμαστε οι ίδιοι, επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ.

Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπάω. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ να του φερθώ με ένα τρόπο άσχημο» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ε είσαι χαζός» - Αποκάλυψη "φωτια" για το ζευγάρι

Αναφορικά με το ότι ο ίδιος και η Σμαράγδα Καρύδη άργησαν πολύ να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους, ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε: «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Ήμουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα στο καμαρίνι, με ήξερε γενικά και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει η συνέντευξη.

Από την άλλη δεν με πείραξε κιόλας που τα έβαλε, δεν το θεώρησα κάτι. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Η Σμαράγδα μου είπε “ε είσαι χαζός”. Είναι πιο αυστηρή από μένα όσον αφορά στα προσωπικά της θέματα».

«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα» εξομολογήθηκε στην συνέχεια.

Δείτε όλα όσα είπε ο ο Θοδωρής Αθερίδης στο σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share