Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Βόμβα» για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Μετά από αυτό δεν ξαναβγήκε έξω ποτέ…»

Αποκάλυψη 18 χρόνια μετά το θάνατό του

8 Δεκεμβρίου 2022 17:09
«Βόμβα» για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Μετά από αυτό δεν ξαναβγήκε έξω ποτέ…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν λίγο καιρό και πέρασε σε μια αποκάλυψη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Τελευταία φορά, θυμάμαι, που βγήκε ο Παπαμιχαήλ από το σπίτι, είχαμε πάει με το ζόρι, του λέγαμε “Δημήτρη, πρέπει να βγεις”. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη για την άγνωστη σχέση της με τον ηθοποιό.

Είχε κάνει μια τελευταία επέμβαση στο σπίτι. “Δημήτρη, μας έχει καλέσει ένας φίλος και πρέπει να πάμε σε μια ταβερνούλα να διασκεδάσουμε”.

Με το ζόρι τον πήγαμε εγώ με τη Νάντια Μουρούζη και βρέθηκε μια τσιγγάνα, κι επειδή τότε ο Δημήτρης περπάταγε με ένα μπαστουνάκι γιατί είχε κάνει επέμβαση στο πόδι.

Δημήτρης και Γιάννης Παπαμιχαήλ

Και του είπε η τσιγγάνα “ρε Δημήτρη λεβεντόπαιδο, πώς κατάντησες έτσι;”. Αυτό ήταν! Δεν ξαναβγήκε ο Δημήτρης έξω ποτέ. Μετά από 2-3 μήνες έφυγε…».

«Θέλω να πω ότι και ο κόσμος είναι σκληρός πολλές φορές και δεν καταλαβαίνει πως και αυτοί είναι άνθρωποι.

Πέρα από το ότι είναι πολύ αγαπημένοι, πως είναι ινδάλματα, είναι σημαντικοί άνθρωποι μιας ολόκληρης εποχής, αλλά και αυτοί είναι άνθρωποι, έχουν τις ανθρώπινες στιγμές τους».

Η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση: «Ο Παπαμιχαήλ ήθελε να πάρει το παιδί από την Αλίκη»

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της αυτή αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της και μίλησε για πολλά και πολύ ενδιαφέροντα. Όπως για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ…

Η ίδια βρέθηκε στην αρχή της καριέρας της στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και έζησε από κοντά τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μια σχέση που είναι γνωστό ότι υπήρξε πολυτάραχη και δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε: «Η Αλίκη είχε ανεβάσει το θεατρικό έργο “Τζούλια” σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και έκανα εκεί την πρώτη μου εμφάνιση στο θέατρο. Ήταν κομμένα τα πόδια μου».

«Σε μια σκηνή που είχαμε, η ηρωίδα που έπαιζε πέταγε τα ρούχα της σε μια βαλίτσα. Έλεγε τις ατάκες της και παράλληλα έλεγε πιο σιγά σε μένα που με συμπαθούσε:

“Θέλει να μου πάρει τον Γιαννάκη, δεν θα τον αφήσω, δεν θα τον αφήσω!”. Είχε μαλώσει με τον Παπαμιχαήλ και ήταν έξαλλη, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί με τίποτα. Έμεινα στήλη άλατος. ∆εν είχα σκηνική εμπειρία και δεν πίστευα αυτό που ζούσα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share