Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Πριν από δύο χρόνια...»: Στη φόρα οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη στο δικαστήριο

Η ένταση παραμένει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι

8 Δεκεμβρίου 2022 16:56
«Πριν από δύο χρόνια...»: Στη φόρα οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη στο δικαστήριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άκρως ενδιαφέροντα ήταν τα όσα ακούστηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου βρέθηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.

Ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε σε δώδεκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς κατηγορήθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου ότι δεν πλήρωνε τη διατροφή των παιδιών του. Παράλληλα, αυτή την αποκάλυψη έκανε για την παρουσιάστρια και τα παιδιά του ο γνωστός τραγουδιστής.

Μία ημέρα μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, έγιναν γνωστοί κάποιοι από τους διαλόγους στη δικαστική αίθουσα και δημοσίευσε το σάιτ thetoc.

Ο δικηγόρος του Μαραντίνη υποστήριξε: «Πριν από δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε δεκαέξι εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από εξήντα.

Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας ‘γκρεμίστηκε’. Και μπράβο σας για αυτό».

Μαραντίνης Σίσσυ Χρηστίδου

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από ‘κακοβουλία’».

Ο ίδιος ο τραγουδιστής είπε: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού. Αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω.

Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια, ενώ οδηγώ μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».

Οι δηλώσεις του πρώην πεθερού της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο πατέρας του Μαραντίνη, από την πλευρά του, ανέφερε: «Ο γιος μου ‘ξέμεινε’ από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην Εφορία, όπως και δόσεις αυτοκινήτου.

Δεν έχει κλείσει συναυλίες προς το παρόν και έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά.

Πάντως, η κ. Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο youtube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share