Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυρ και μανία ο Νίνο με Γούναρη και Τζούλι Μασίνο: "Έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν"

Έξαλλος ο τραγουδιστής

8 Δεκεμβρίου 2022 16:57
Πυρ και μανία ο Νίνο με Γούναρη και Τζούλι Μασίνο:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Γούναρης και η Τζούλι Μασίνο στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα σχετικά με το Fame Story, ο τραγουδιστής Νίνο έγινε έξαλλος. Παρακολουθώντας την συνέντευξη των πρώην καθηγητών του, βγήκε εκτός εαυτού γιατί δεν έγινε καμία αναφορά στον ίδιο αν και ήταν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: "Βόμβα" από τον Νίνο: «Ήταν πολύ σκληρό» - Η αποκάλυψη για την απόπειρα δολοφονίας του

Νίνο: Η ανάρτηση-ξέσπασμα του τραγουδιστή

«Ο κύριος Γούναρης και η κυρία Μασίνο ή έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν να μην αναφερθούν καθόλου σε μένα ή το έκοψαν στο μοντάζ. Εάν έχετε πάθει αμνησία, λυπάμαι περαστικά. Εάν σας απείλησαν να μην αναφερθείτε σε μένα, πάλι λυπάμαι για λογαριασμό σας που δεχθήκατε να κόψετε ένα τεράστιο κομμάτι από τη μνήμη σας, ενώ θυμάστε πολύ καλά ότι ήμουν ο πιο δημοφιλής παίκτης από την αρχή μέχρι την αποχώρησή μου – Την οποία θα την αντιμετωπίσω στο 100%.

Στο χώρο γνωρίζουν όλοι τι λέω -. Επίσης τα 20 χρόνια πέρασαν. Στις 30 του Σεπτέμβρη του 2002 ήταν το πρώτο live. Δεν κλείνουμε 20 χρόνια τον Νοέμβριο που συμφωνήσατε και οι δύο. 24 Νοεμβρίου 2022 είναι 20 χρόνια από την ερμηνεία μου στο τραγούδι “Ομολογώ”», έγραψε αρχικά ο Νίνο.

«Μη λέτε ό,τι να ‘ναι στον κόσμο, να τα λέτε όπως έγιναν ακριβώς χαρτί και καλαμάρι. Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει. Μην προσπαθείτε να το ξεγράψετε. Δεν γίνεται. Υπάρχουν όλα στο διαδίκτυο», συνέχισε ο Νίνο.

Ενώ επεσήμανε: «Μπράβο και στην Δέσποινα και στην Δανάη που τα είπαν όπως ακριβώς συνέβησαν. Χωρίς επιλεκτικές αμνησίες».

Πυρ και μανία ο Νίνο με Γούναρη και Τζούλι Μασίνο: 'Έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν'

17 χρόνια μετά: Πως είναι σήμερα ο μεγάλος νικητής του Fame Story, Περικλής Στεργιανούδης!

Όλοι οι κύκλοι του Fame story ήταν πολύ αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό και χωρίς αμφιβολία οι περισσότεροι νικητές, που βγήκαν από το μουσικό ριάλιτι καταξιώθηκαν και στην έξω τους ζωή.

Ο Περικλής Στεργιανούδης ήταν ένας από τους νικητές του διαγωνισμού αφού το 2005 είχε κερδίσει με μεγάλη διαφορά. Σήμερα ο παίκτης έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει στη Γερμανία, αλλά σε κάθε περίπτωση παραμένει γοητευτικός, όπως είδαμε από μια φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram!

Δείτε πως είναι σήμερα ο Περικλής Στεργιανούδης στο tv-24.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share