Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Με το Νίκο Κριθαριώτη δεν ήμασταν...»: Η Βίκυ Καγιά είπε όλη την αλήθεια για το διαζύγιο της

Τι αποκάλυψε;

8 Δεκεμβρίου 2022 16:44
«Με το Νίκο Κριθαριώτη δεν ήμασταν...»: Η Βίκυ Καγιά είπε όλη την αλήθεια για το διαζύγιο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί δεν ήμασταν χαρούμενοι», είχε δηλώσει η Βίκυ Καγιά μιλώντας για το διαζύγιό της με το Νίκο Κριθαριώτη.

Παράλληλα, αυτή είναι η γυναίκα που παντρεύτηκε μετά το διαζύγιο του ο Νίκος Κριθαριώτης.

«Με τον Νίκο αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη ζωή μας για τους δικούς μας λόγους. Δεν έγινε κάτι εξωτικό ή εξωπραγματικό.

κριθαριώτης καγιά

Ανακαλύψαμε ότι δεν ταιριάζουμε, είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα και χωρίσαμε πολύ όμορφα, πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια», εξήγησε η Καγιά, μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».

Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

«Δεν έχει σημασία το πότε έγινε, τι και πως. Επιλέξαμε να κλείσει ο κύκλος της κοινής μας ζωής. Το πού και πότε, δεν νομίζω ότι αφορά τώρα που έχει βγει και το διαζύγιο», ενώ συνέχισε: «Αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους στη ζωή μας. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες. Βέβαια και είναι επώδυνος ο χωρισμός. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν είμαστε ούτε πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή».

Όσο για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί στο μέλλον, τότε δεν φάνηκε να είναι κάτι που την απασχολούσε, καθώς αρκετά μετά ήρθε στη ζωή της ο Ηλίας Κρασσάς.

«Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ξανά. Είναι πολύ μακρινό αυτό. Ούτε καν πάει το μυαλό μου», σημείωσε για να συμπληρώσει:

«Δεν βιάζομαι. Δεν έχω άγχος. Είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που ονειρεύομαι είναι να είμαι καλά με τον εαυτό μου και να πάει η σχολή μου εκεί που επιθυμώ. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα, θέλουν χρόνο και είναι πάρα πολύ νωρίς να τα συζητάμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share