Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Βόμβα« από τη Ρένια Λουιζίδου: «Όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου...»

Τι αποκάλυψε;

8 Δεκεμβρίου 2022 16:36
«Βόμβα« από τη Ρένια Λουιζίδου: «Όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μέσα στην ταχύτητα της καθημερινότητας τα ζευγάρια ξεχνούν να μιλήσουν. Αυτή είναι μία παγίδα στην οποία πέφτουν πολλά ζευγάρια με το πέρασμα του χρόνου, ίσως γιατί από ένα σημείο και μετά θεωρούν τη σχέση δεδομένη» τόνισε η Ρένια Λουιζίδου σε παλιότερη συνέντευξή της. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το Γιάννη Μπέζο.

Όσο για το αν έπεσε ποτέ σε αυτή τη παγίδα με το σύζυγό της, η ηθοποιός είπε:

«Είμαι από τη φύση μου γκρινιάρα και αναλυτική, οπότε μάλλον το πρόβλημα στη δική μας σχέση είναι ότι μιλάω περισσότερο από ό,τι πρέπει. (Γελάει.) Ωστόσο, έχω παρατηρήσει εκ των υστέρων ότι κάποιες φόρες από κεκτημένη ταχύτητα έχω αφήσει στην μπάντα τον άνθρωπο μου.

Ρένια Λουιζίδου

Δεν υπάρχει μυστικό του πετυχημένου γάμου. Είναι ακριβώς όπως μία συνταγή που μπορεί να την κάνουν δύο νοικοκυρές χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς υλικά και στη μία να πετύχει και στην άλλη όχι».

Και συνεχίζει: «Όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου ήμασταν πάνω σε μια μηχανή, έχοντας στην πλάτη μας ένα σακίδιο και μπορεί να πηγαίναμε μια εκδρομή χωρίς να έχουμε προγραμματίσει ούτε πού θα κοιμηθούμε ούτε πότε θα γυρίσουμε» τόνισε στο ΟΚ.

Ήταν άγνωστο σε όλους: Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει

Η πλαστική επέμβαση που έκανε μετά την εγκυμοσύνη της και όλα όσα δεν της άρεσαν πάνω της όταν ήταν 25 ετών αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου σε νέα συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε η ηθοποιός για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Φυσικά και έκανα λιποαναρρόφηση! Για να φύγει η κοιλιά. Δεν τη θεωρούσα δική μου, επειδή μου προέκυψε με την εγκυμοσύνη. Γι' αυτό πήγα και τη διόρθωσα. Τώρα, στα υπόλοιπα, φοβάμαι πολύ τα μόνιμα πράγματα. Κι αν δεν βγει όπως μου αρέσει; Άσε με καλέ, έχω συμβιβαστεί με αυτό που είμαι! Αλλά, από την άλλη, μπορεί αύριο το πρωί, να ξεπεράσω τις φοβίες μου, να μου τη δώσει και να πάω να κάνω κάτι. Δεν ξέρω». Αυτό είχε δηλώσει η δημοφιλής ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

 Ρένια Λουιζίδου

Προσθέτοντας πως σαφώς και δεν είναι συμφιλιωμένη με τη εικόνα της: «Καλέ, είσαι τρελός; Με τίποτα! Εδώ δεν ήμουν ικανοποιημένη με αυτό που έβλεπα στα 25 μου, θα νιώθω ωραία τώρα που πέρασαν τα χρόνια; Δεν είμαι πια 25 χρόνων! Τότε δεν μου άρεσα καθόλου! Ούτε τα μαλλιά μου, ούτε η μύτη μου, ούτε το σχήμα μου γενικά! Είχα και φαρδιές πλάτες... Τώρα έχω συμβιβαστεί με όλα, έχω ωριμάσει, αλλά δεν μπορώ να με δω και να πω ''φτου σου, κοπελάρα μου!''»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share