Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Mαύρη» σελίδα για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου: «Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις...»

Τι στάθηκε αφορμή για το μεγάλο ξέσπασμα;

8 Δεκεμβρίου 2022 15:41
«Mαύρη» σελίδα για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου: «Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιατί ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν έξαλλος με την Τατιάνα Στεφανίδου; Το σοκ της ζωής της έπαθε η Τατιάνα Στεφανίδου όταν είδε τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, να ωρύεται.

Όλη η γειτονιά στην Κηφισιά σηκώθηκε στο πόδι με τον γνωστό παρουσιαστή να ουρλιάζει στην σύζυγό του. Από την πλευρά της η Τατιάνα έπαθε σοκ βλέποντας τον άνδρα της σε τέτοια κατάσταση. Γιατί συνέβη αυτός ο τρομακτικός καυγάς;

Δείτε επίσης: Πέρασαν 26 χρόνια: Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου (Video)

Ήρθαν τα πάνω κάτω στον γάμο του ζευγαριού. Ίσως ήταν και η πιο τραγική νύχτα στην ζωή της παρουσιάστριας, αφού δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσες φασαρίες θα έφερνε μια φωτογραφία.

«Mαύρη» σελίδα για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου: «Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις...»

Γεμάτη καμάρι είχε ποστάρει στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού γιου τους Νίκου με μαγιό. Αυτή η φωτογραφία ήταν η αφορμή για να κάνει έξαλλο τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Ντροπή. Γιατί το έκανες χωρίς να με ρωτήσεις», ούρλιαζε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην Τατιάνα Στεφανίδου Ήταν η μοναδική φορά που είδε τον άνδρα της εκτός εαυτού και δεν τον αναγνώριζε.

Ταυτόχρονα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει αλλά μάταια! «Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις», φώναζε ο Ευαγγελάτος με την ώρα να περνάει και να μην μπορεί να ηρεμήσει. Στην σκέψη και μόνο ότι η φωτογραφία του ανήλικου γιου του κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από την ίδια του την μάνα τον έκανε έξαλλο. Από την πλευρά της η Τατιάνα Στεφανίδου υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτική, καθώς δεν θέλει να βάλει τίποτα πάνω από την οικογενειακή τους ηρεμία

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share