Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Πάνω από 15 χρόνια: Η ηλικιακή διαφορά της Σίας Κοσιώνη με τον πρώτο της σύζυγο πριν τον Κώστα Μπακογιάννη!

Ποιος είναι ο Μιχάλης Λεάνης;

8 Δεκεμβρίου 2022 15:33
Πάνω από 15 χρόνια: Η ηλικιακή διαφορά της Σίας Κοσιώνη με τον πρώτο της σύζυγο πριν τον Κώστα Μπακογιάννη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη, προτού γνωρίσει και ερωτευτεί τον Κώστα Μπακογιάννη, υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο Μιχάλη Λεάνη, αν και ο γάμος τους τελικά δεν άντεξε.

Η παρουσιάστρια δε θέλησε ποτέ να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, με τη γνωστή παρουσιάστρια πάντως να έχει το παρελθόν της.

Όλοι γνωρίζουμε πως πλέον ζει τον έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος επίσης πήρε διαζύγιο, με στιγμές ευτυχίας μαζί με το γιο τους, με την Κοσιώνη μάλιστα να έχει και εξαιρετική σχέση με τη μητέρα του, Ντόρα.

Πάνω από 15 χρόνια: Η ηλικιακή διαφορά της Σίας Κοσιώνη με τον πρώτο της σύζυγο πριν τον Κώστα Μπακογιάννη!

Ο άγνωστος γάμος, ο χωρισμός και οι νέες ζωές τους

Κανείς, όμως, δεν ήξερε για το παρελθόν της δημοσιογράφου. Η Σία Κοσιώνη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Μιχάλη Λεάνη, ο οποίος είναι ένας Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και πρώην σκηνοθέτης της εκπομπής «Comfuzio».

Η κεντρική παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη καθώς και ο πρώην σύντροφος της, Μιχάλης Λεάνης κράτησαν αυτή την σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου, ενώ οι «τονωτικές ενέσεις» που έκαναν στην προσπάθειά τους να σωθεί η σχέση τους, δεν απέδωσαν.

Ο Λεάνης, από την πλευρά του, προχώρησε με τη ζωή του. Ασχολήθηκε με την πολιτική, όντας υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α' Πειραιά, ενώ στις αρχές Ιουνίου του 2018 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στον Πειραιά, έχοντας γυρίσει πια σελίδα στη ζωή του.

Η ηλικιακή διαφορά της Σίας Κοσιώνη με τον Μιχάλη Λεάνη

Μπορεί με τον Κώστα Μπακογιάννη να τους χωρίζουν μόλις δύο χρόνια, καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων είναι μεγαλύτερος. Ωστόσο, με τον πρώτο της σύζυγο, Μιχάλη Λεάνη, η δημοσιογράφος είχε πάνω από 15 χρόνια διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Λεάνης γεννήθηκε το 1963, ενώ η Σία Κοσιώνη το 1980! Ως εκ τούτου τους χώριζαν 17 ολόκληρα χρόνια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share