Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Εκθειασμός για την Έλλη Στάη: "Πάντα μου άρεσε..." - Η δημόσια εξομολόγηση για την δημοσιογράφο

Το ομολόγησε δημόσια

8 Δεκεμβρίου 2022 15:11
Εκθειασμός για την Έλλη Στάη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι είναι θαυμάστρια της Έλλης Στάη και θα ήθελε να της μοιάσει. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός γνωστός Έλληνας είναι πατέρας της Έλλης Στάη.

Συγκεκριμένα, είπε:

"Δεν είμαι η τυπική παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Πάντα μου άρεσε η Έλλη Στάη. Δεν ήταν μόνο αυστηρή, είχε και λίγο ένα ύφος… Αλλά δεν μπορούνε όλα να έρθουνε σε εμάς. Πάντα θα είμαι και λίγο εγώ και στο ύφος και στο στήσιμο".

Άνοιγμα καρδιάς από την Έλλη Στάη: «Πιθανότατα την έχω πατήσει σε...»

Η Έλλη Στάη μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Μεγάλη Εικόνα» σε μία εκ βαθέων συνέντευξη. Παράλληλα, απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν να κλήθηκε από τους οικονομικούς εισαγγελείς προκειμένου να δικαιολογήσει κατάθεση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS, είχε δώσει πριν μερικά χρόνια η Έλλη Στάη.

Η Έλλη Στάη συνάντησε την Νίκη Λυμπεράκη στον Εθνικό Κήπο στον οποίο συνηθίζει να αθλείται σχεδόν καθημερινά. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δεν θα έλεγε όχι στην πολιτική.

«Θα το έκανα φτάνει να είχα κάποια συγγένεια και ταύτιση σε αυτό που θα έπρεπε να υπηρετήσω και να βγάλω προς τα έξω» είπε σχετικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Έλλη Στάη εξομολογήθηκε: «Η ματαιοδοξία είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση, αλλά θέλει ζύγισμα. Μπορεί να ξεπεράσει τα όριά της πάρα πολύ εύκολα. Δεν νομίζω ότι τα ξεπέρασα ποτέ. Αν κάτι είχα στη ζωή μου ήταν αυτή η ισορροπία και η δυνατότητα να ζήσω εκτός φώτων. Δεν νομίζω ότι στη ματαιοδοξία την έχω πατήσει. Σε άλλα πράγματα πιθανότατα.

Στην ανασφάλεια τη συναισθηματική που είχα πάντα και που κανείς δεν μπορεί να την καταλάβει, την έχω πατήσει. Δηλαδή ψάχνοντας την ασφάλεια στο συναίσθημα από τους άλλους, μπορεί να έχω κάνει και πολλές λάθος επιλογές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share