Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

"Ζοχαδιασμένος" ο Σπύρος Παπαδόπουλος - «Είναι χυδαίο να λένε ότι έχω...»

Έξαλλος ο ηθοποιός

8 Δεκεμβρίου 2022 15:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε μπει στο «μάτι του κυκλώνα», καθώς είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι είχε καταθέσεις στην Ελβετία. Παράλληλα, δείτε ποιος τον κάρφωσε για την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας του με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Ο ίδιος είχε ενοχληθεί πολύ, καθώς κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει τότε τον εκνευρισμό του σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο ηθοποιός χαμογελώντας ειρωνικά είπε στη κάμερα του Happy Day: «Ναι, έχω καταθέσεις στην Ελβετία και αλλού. Πολλά λεφτά!»!

Μπουχτισμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος - «Είναι χυδαίο να λένε ότι έχω...»

Και ξέσπασε: «Ο κόσμος περνάει δύσκολα και δεν μπορεί ξαφνικά να βλέπει έναν άνθρωπο που έχει μια άλλη εικόνα να λέει ότι έχει αφορολόγητα χρήματα έξω. Ούτε φορολογημένα δεν έχω. Είναι επιεικώς χυδαίο. Ασφαλώς κάποιο όνομα μπέρδεψαν αλλά ας κοιτάνε λίγο καλύτερα».

«Εφιάλτης» για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου να είναι...» - Ο λόγος που ξέσπασε

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκτός από πετυχημένος ηθοποιός είναι και ευτυχισμένος πατέρας. Όσοι ξέρουν καλά τον ηθοποιό έχουν να λένε για την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στον γιο του Αλέξανδρο, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα.

Δείτε επίσης: Το παράπονο του Σπύρου Παπαδόπουλου: «Οι γονείς μου δεν είχαν...» - Η στήριξη της Αθηνάς Τσιλύρα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απεύχεται να γίνει ο γιος του δημόσιος υπάλληλος

Ειδικότερα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους και την προοπτική να γίνει ο γιος του ένας από αυτούς, υπογραμμίζοντας «οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μάθει να μην δουλεύουν. Κάθονται εκεί ξάπλα και περιμένουν να πεθάνουν. Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου να είναι οκνηρός. Ο Χριστός και η Παναγία να γίνει ο γιος μου δημόσιος υπάλληλος».

γιος Σπύρου Παπαδόπουλου

Σημειώνεται πως ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και διατηρεί μία άψογη σχέση με τους γονείς του. Μάλιστα όπως είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη σχέση του με τον γιο του, είχε πει: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share