Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θυμάστε την ηθοποιό Ζωή Καραβασίλη από την σειρά "Μου το κρατάς μανιάτικο"; - Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα στην ζωή της

Έχει μεγαλώσει πολύ όμορφα

8 Δεκεμβρίου 2022 14:34
Θυμάστε την ηθοποιό Ζωή Καραβασίλη από την σειρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν αρκετά στα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα της δεκαετίας 00'. Ιδιαίτερο πρόσωπο, ενδιαφέρουσα φωνή και σίγουρα πολύ ταλαντούχα.

Ο λόγος για την ηθοποιό Ζωή Καραβασίλη, η οποία συστήθηκε στο ευρύτερο κοινό μέσα από την επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha "Μου το κρατάς Μανιάτικο" με τον Ορέστη Τζιόβα. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι ηθοποιός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Ωστόσο, την απολαύσαμε και στο "Μαζί σου" και την σειρά του Mega "Ηρωίδες", η οποία δυστυχώς διεκόπη γρήγορα.

Θυμάστε την ηθοποιό Ζωή Καραβασίλη από την σειρά 'Μου το κρατάς μανιάτικο'; - Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα στην ζωή της

Πως είναι σήμερα και με τι ασχολείται

Η Ζωή Καραβασίλη έχει ρίξει "μαύρη πέτρα" πίσω της και έχει απομακυνθεί από την υποκριτική. Μάλιστα το 2016 γέννησε την κόρη της, έχοντας αφοσιωθεί σε εκείνη.

Θυμάστε την ηθοποιό Ζωή Καραβασίλη από την σειρά 'Μου το κρατάς μανιάτικο'; - Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα στην ζωή της

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πως είναι σήμερα η Χριστίνα με τον... "Αλί Σαμπίρ και την μάνα του Στέφανου"!

Κοντεύουν να περάσουν 20 χρόνια, αν δεν έχουν ήδη περάσει από τότε που στην εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου στο «αείμνηστο» Alter, είχε εμφανιστεί η Χριστίνα.

Στην εκπομπή «τελική απόφαση», η εν λόγω συμμετέχουσα αναζητούσε ερωτικό ταίρι αλλά και να λύσει τις… διαφορές της με τους πρώην της και τις… μαμάδες τους.

Η Χριστίνα και ο Αλί Σαμπίρ, η Χριστίνα και ο Στέφανος, η Χριστίνα και η μάνα του Στέφανου (!), αλλά και ένας ώριμος που ήθελε να την πάρει στην… Άρτα για να κάνουν… τις καμάρες από το γεφύρι (αν είναι δυνατόν!) είχαν γίνει viral ακόμα και σε μια εποχή που τα social media είτε δεν υπήρχαν καν είτε ήταν στα… σπάργανα.

Μιλάμε για ένα μυθικό βίντεο από εκείνη την εκπομπή που ακόμα και σήμερα αν το δεις, δακρύζεις. Είτε από τα… γέλια, είτε από υπερβολική δόση καλτίλας.

Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι το πως είναι σήμερα η Χριστίνα από την «Τελική Απόφαση». Υπάρχει; Υπάρχει! Που είναι και τι κάνει δεν μάθαμε, αλλά τα… τσακάλια του διαδικτύου την εντόπισαν στο αεροδρόμιο πρόσφατα και υπάρχουν χαρακτηριστικά αποσπάσματα που δείχνουν ότι έχει γίνει άλλος άνθρωπος, όπως και ο Βας Βας από την Αννίτα Πάνια!

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πως είναι σήμερα η Χριστίνα με τον...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share