Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σαν πραγματικό τανκς: "Θωρηκτό" το υπεροπολυτελές αυτοκίνητο της Αθηνάς Οικονομάκου

Τράβηξε τα βλέμματα μαζί με τον σύντροφο της

8 Δεκεμβρίου 2022 13:41
Σαν πραγματικό τανκς:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί το ζευγάρι να έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή ιδιωτική και να μην αποκαλύπτουν πολλά για την σχέση τους, ωστόσο οι φορές που τους πετυχαίνουμε μαζί δεν είναι λίγες… και μάλιστα μας εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αληθινό παλάτι: Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μιχόπουλου μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Έχουμε δει πολλές φορές το εντυπωσιακό σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά τους βλέπουμε με το ολοκαίνουργιο πολυτελές τους αυτοκίνητο.

Πιο αναλυτικά πριν από αρκετούς μήνες, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της, σε βόλτα για ψώνια. Τα βλέμματα όλων τράβηξε το νέο αμάξι του ζευγαριού, το οποίο είναι σαν «θηρίο».

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο με παράθυρα σχεδόν φιμέ. Άλλωστε και οι δύο, δεν αγαπούν την δημοσιότητα και κρατούν χαμηλούς τόνους.

Εικόνες από την βόλτας της Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο

Αμάξι Οικονομάκου

«Φτάσαμε σε σημείο να...» - Το ξεκαθάρισε για τον χωρισμό με τον Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι σήμερα ένα πανευτυχές ζευγάρι, το οποίο όμως, όπως και τα υπόλοιπα, έχει περάσει τις δυσκολίες του.

Η ηθοποιός, που ποτέ δε δίστασε να πει αλήθειες, είχε φιλοξενηθεί στο «Πρωινό» και για τη σχέση τους στο γάμο εξομολογήθηκε: «Περάσαμε δύσκολες περιόδους. Πολύ δύσκολες. Όχι σε σημείο να χωρίσω. Σε καμία περίπτωση. Ζοριστήκαμε. Υπήρχαν περίοδοι που υπήρχαν εντάσεις και διαφωνίες, γιατί έχουμε μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο.

Πάντα υπάρχουν διαφωνίες που μπορούν να σε φέρουν σε ένα τσακωμό. Αλλά υπάρχει πάντα καλή διάθεση από τους δύο και είμαστε αποφασισμένοι ότι θέλουμε να παλέψουμε να κρατήσουμε ενωμένη την οικογένειά μας. Θεωρώ τα πιο δύσκολα τα έχουμε περάσει».

Ατελείωτα μετρητά, επιχειρήσεις και ακίνητα: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία της Αθηνάς Οικονομάκου ανεξάρτητα από τον Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μεν παντρεμένη με έναν από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της γενιάς του, ωστόσο έχει... το δικό της ταμείο, που σε καμία περίπτωση δεν την καθιστά εξαρτώμενη από την αμύθητη περιουσία του Φίλιππου Μιχόπουλου, καθιστώντας την οικονομικά αυτόνομη.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» πρόσφατα και μίλησε για τις επιχειρήσεις της και το πόσο κερδοφόρες είναι, ανεξάρτητα από τη δυναμική που έχει η ίδια στα social media.

«Είναι δύσκολο πολύ. Θέλει να είσαι από πάνω στις επιχειρήσεις, να ασχολείσαι πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν βγάζει περισσότερα χρήματα από τις επιχειρήσεις της ή από το επάγγελμα της ηθοποιού, με την Αθηνά να απαντά: «Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα.

Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων.

Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers

Έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτή τη δουλειά με την Μαίρη, τρώμε εργατοώρες πολλές ώστε η ποιότητα να είναι αντίστοιχη της τιμής».

Τα χρήματα που έπαιρνε για το «Έλα στη θέση μου»

Η ηθοποιός έπαιξε στην τηλεόραση για τελευταία φορά στο «Έλα στη θέση μου» κι εκεί δεν ήταν λίγες οι απολαβές της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την εν λόγω σειρά, όλοι οι ηθοποιοί πρώτης γραμμής έπαιρναν πολλές χιλιάδες ευρώ.

Πόσα χρήματα έπαιρνε λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου; Κρατιέστε.... Ούτε λίγο, ούτε πολύ 25.000 ευρώ το μήνα για τα γυρίσματα και εξτρά bonus ανάλογα με τον αριθμό επεισοδίων την εβδομάδα αλλά και για πόσες σεζόν θα πήγαινε τελικά η σειρά.

Το φοβερό σπίτι στο Γύθειο

H Αθηνά Οικονομάκου η οποία κατάγεται από την Σκάλα Λακωνίας, διαθέτει μια τέλεια μονοκατοικία στο Γύθειο η οποία βρίσκεται σε ύψωμα και έχει θέα την θάλασσα αλλά και τον φάρο Κρανάη που έχει απόσταση 500 μ. από το λιμάνι.

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους, σχεδόν κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν εκεί για να περάσουν μερικές ήρεμες ημέρες, αλλά και για να δει την οικογένεια της, αφού ο αδερφός της μένει μόνιμα εκεί με την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Η μονοκατοικία της διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια με απίστευτη θέα, αλλά και μεγάλο κήπο με πολλά λουλούδια και φυτά, όπως άλλωστε έχει και στο σπίτι της στα βόρεια Προάστια. Επίσης, οι εξωτερικοί τοίχοι είναι από πέτρα.

Όσον αφορά το εσωτερικό, η διακόσμηση είναι πολύ σύγχρονη με ανοιχτούς τόνους στις αποχρώσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share