Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγικές στιγμές για την Φιόνα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Οι δύσκολες ώρες στην προσπάθεια να μεγαλώσει το παιδί, οι «μπηχτές» για Πάνια-Ρώμα και η υπόθεση κακοποίησης

8 Δεκεμβρίου 2022 13:18
Τραγικές στιγμές για την Φιόνα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές στιγμές έζησε η τηλεοπτική Φιόνα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», με την ηθοποιό Λίλιαν Αρχοντή να αναφέρεται σε ουκ ολίγες δυσκολίες, που πέρασε στη ζωή της.

Η ίδια έχει ως κόρη την Χριστίνα Αρχοντή, γνωστή και ως Μπουλίτσα στο «Καφέ της Χαράς» και μίλησε για το πόσο δύσκολη ήταν η ανατροφή της, αφήνοντας παράλληλα ορισμένα παράπονα για τον Χάρη Ρώμα, αλλά και τα... λίγα χρήματα στην Αννίτα Πάνια.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι δύσκολες στιγμές της Φιόνας

«Δεν εργάστηκα στην καραντίνα παρά μόνο το πρώτο διάστημα στην Αννίτα Πάνια. Μου έδιναν το θέμα την Πέμπτη, έπρεπε να το γράψω και να το μάθω σε μια μέρα. Τα χρήματα δεν ήταν αρκετά.

Το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ήταν μια μεγάλη στιγμή. Έμεινα έγκυος και βλέπβ τα πλάνα από τις σκηνές, όπου κρύβαμε την κοιλίτσα. Όσο προβάλλεται η σειρά, φυσικά, τόσο λιγότερα χρήματα παίρνουμε.

Είμαι μια μάνα μόνη μου, που μεγαλώνει το παιδί της χωρίς στήριξη. Έχω πει αμέτρητες φορές ευχαριστώ στον Χάρη Ρώμα, αλλά μπορεί να μην το έχει ακούσει».

Η αποκάλυψη για την κακοποίηση

Η Λίλιαν Αρχοντή είχε βρεθεί πρόσφατα στο επίκεντρο, καθώς είχε δώσει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου είχε αποκαλύψει πως είχε στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός μετά από αυτές τις δηλώσεις δέχτηκε πολλά αρνητικά μηνύματα, γι’ αυτό το λόγο θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η Λίλιαν Αρχοντή μιλώντας εκπομπή, αποκάλυψε ότι είχε υποστεί κακοποίηση από πολύ γνωστό ηθοποιό, γεγονός το οποίο είχε αναφέρει στην εν λόγω συνέντευξη.

«Το παράπονό μου είναι ότι δεν δόθηκε συνέντευξη για το μήνυμα που έστειλα στον ηθοποιό – σκηνοθέτη, έχω πει κι άλλα πράγματα, έχω βιώσει κακοποίηση και ψυχολογική και λεκτική και σεξουαλική πριν από χρόνια. Έχω βιώσει κακοποίηση από πολύ μεγάλο άνθρωπο του θεάτρου στην αρχή της καριέρας μου και επειδή δεν είναι εν ζωή δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Λίλιαν Αρχοντή.

Και συνέχισε: «Είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες και να μπω ένα μπράβο στα κορίτσια και τα αγόρια που μίλησαν. Είμαι μαζί τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share