Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στα πατώματα on air η Κατερίνα Καινούργιου - «Στεναχωριέμαι, δεν μπορώ...»

Με τι «λύγισε» στον αέρα του Alpha η παρουσιάστρια;

8 Δεκεμβρίου 2022 12:55
Στα πατώματα on air η Κατερίνα Καινούργιου - «Στεναχωριέμαι, δεν μπορώ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις που παραχώρησε την Τετάρτη 7/12 η μητέρα του πατρός Αντώνιου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live και στην Ρένα Κουβελιώτη προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/12 στη Super Κατερίνα.

Στο εν λόγω απόσπασμα, η ηλικιωμένη γυναίκα παραδέχεται πως γνώριζε για την ύπαρξη θυρίδας στην τράπεζα καθώς και για το γεγονός πως είναι στο όνομά της αλλά όπως είπε, αυτά τα λεφτά τα είχαν μαζέψει με τον άντρα της για να τα μοιράσουν στα παιδιά τους.

Δείτε επίσης: Δίκασε η Τατιάνα Στεφανίδου: "Θα τον έπαιρνε ο δια@@ος..." - Μίλησε απροκάλυπτα η παρουσιάστρια

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο μάλιστα, η μητέρα του πατρός Αντώνιου ακούγεται να στηρίζει τον γιο της λέγοντας, «σταυρώνουν το παιδάκι μου σαν στον Χριστό».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου είπε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση: «Εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ παρόλο που η Ρένα Κουβελιώτη, το χειρίστηκε πάρα πολύ ωραία. Δεν μπορώ να βλέπω μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία, σκεφτείτε λίγο πώς νιώθει… δεν μπορώ…».

«Στα μαχαίρια» Φαίη Σκορδά και Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είμαι θυμωμένη μαζί του, δεν του μιλάω»

Στα κόκκινα σήμερα (8/12) εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, ενώ δεν έλειψε και η μπηχτή στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η ίδια μόλις μπήκε στο πλατό υπό τον ήχο του τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού ρώτησε «Ποιον ακούμε;» και μόλις της απάντησαν ότι ακούνε Κωνσταντίνο Αργυρό τότε η ίδια σχολίασε: «Δεν του μιλάω, είμαι θυμωμένη. Έστειλα κάτι μηνύματα στον Σολδάτο και… που να σας τα λέω τώρα, δεν του μιλάω του Αργυρού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share