Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ημίγυμνη μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Το καυτό πλάνο της Ζωής Λάσκαρη στον καναπέ του σπιτιού της

Φλογερή!

8 Δεκεμβρίου 2022 11:58
Ημίγυμνη μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Το καυτό πλάνο της Ζωής Λάσκαρη στον καναπέ του σπιτιού της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον επίσημο λογαριασμό του φωτογράφου Κλεισθένη στο Instagram δημοσιεύτηκαν πρόσφατα δύο χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες της Ζωής Λάσκαρη. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη για την Ζωή Λάσκαρη.

Ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κλεισθένης Δασκαλάκος, έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς εκτός από την μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είχε φωτογραφίσει και άλλα μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Ενα από αυτά ήταν η Ζωή Λάσκαρη, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Το πηγαίο ταλέντο της, η σπάνια ομορφιά της και η πληθωρική της παρουσία συνέθεσαν ένα εκρηκτικό μείγμα, που αποτυπώθηκε με αστραφτερό τρόπο στο πανί.

Η Ζωή Λάσκαρη στο σαλόνι του σπιτιού της στο Κολωνάκι -Ποζάρει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στο προφίλ του γνωστού φωτογράφου Κλεισθένη δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της Ζωής Λάσκαρη, στις οποίες τη βλέπουμε στα μέσα των 60s, στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της.

Στη λεζάντα σημειώνεται: «Η Ζωή Λάσκαρη σε μια υπέροχη φωτογράφιση από τον μαγικό φακό του Κλεισθένη στο σαλόνι του σπιτιού της στο Κολωνάκι Χριστούγεννα μέσα της δεκαετίας του '60, όπου αποτυπώνεται απίστευτα η ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της».

Η Ζωή Λάσκαρη στην πρώτη φωτογραφία φοράει outfit της εποχής, το οποίο ωστόσο θα μπορούσε άνετα να φορεθεί και σήμερα, με ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο και μίνι πλεκτό φόρεμα.

Στη δεύτερη φωτογραφία την βλέπουμε ξαπλωμένη στον καναπέ της με μια πιο σέξι εμφάνιση, να ποζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σαν χολιγουντιανοί σταρ: Ζωή Λάσκαρη και Τόλης Βοσκόπουλος στην πρώτη τους θεατρική συνεργασία - Το σπάνιο ντοκουμέντο

Η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτέλεσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια των 70s. Ο έρωτας τους ήταν θυελλώδης και σύντομος, αφού το 1974, μετά από τρία χρόνια σχέσης ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική εξομολόγηση από την Κάτια Δανδουλάκη.

Το elenas diary blog έχοντας ένα πολύτιμο αρχείο με σπάνιες φωτογραφίες καλλιτεχνών και όχι μόνο της εγχώριας και της διεθνούς showbiz ανέβασε ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο από την παράσταση "Οι εραστές του ονείρου" με πρωταγωνιστές το ζευγάρι τότε Λάσκαρη - Βοσκόπουλος.

Συγκεκριμένα η λεζάντα γράφει: Οι «εραστές του ονείρου»: Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Ζωή Λάσκαρη αναγγέλλουν την θεατρική τους συνεργασία με τον σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη. Το έργο που είχε γράψει για το ζεύγος ο Δαλιανιδης ήταν οι «Ερασταί του Ονείρου» που ανέβηκε στο θέατρο Βέμπο τον Μάιο του 1972 γιορτάζοντας τον έρωτα του διάσημου ζευγαριού. Μέχρι να έρθει όμως η ώρα το θεατρικό έργο να γυριστεί και σε ταινία, ο έρωτας των δύο αστέρων είχε λάβει άδοξο τέλος και έτσι στην κινηματογραφική εκδοχή η Λάσκαρη πρωταγωνίστησε μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share