Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την ξανθιά Μελίνα Νικολαΐδη - «Το κοριτσάκι μου...»

Περήφανη μαμά η τραγουδίστρια!

8 Δεκεμβρίου 2022 10:39
Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την ξανθιά Μελίνα Νικολαΐδη - «Το κοριτσάκι μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχει μετακομίσει από τον Σεπτέμβριο στο Λονδίνο για σπουδές, όμως η Μελίνα Νικολαΐδη πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα, για να δει την οικογένειά της αλλά και τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Ξανθιά η Μελίνα

Πριν από μερικές ημέρες, η Μελίνα βρέθηκε στα παρασκήνια του Just the 2 of Us, όπου είναι μέλος της κριτικής επιτροπής η μαμά της Δέσποινα Βανδή και έκανε δοκιμές στα μαλλιά της με την Βάσω Νακοπούλου, καταλήγωντας ξανθιά.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες από τη Μελίνα ξανθιά, ήρθε και το story της μαμάς Δέσποινας, καμαρώνοντας για το παιδί της, το οποίο πάντα θα βλέπει ως μωρό, baby girl όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα.

Μελίνα Νικολαίδη ξανθιά

Το έλεγε πριν καν χωρίσει ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τη σχέση μου ευτυχισμένη...»

Για το αν μπορεί να υπάρξουν στοιχεία τα οποία θα μπορέσουν να κάνουν μια σχέση ευτυχισμένη, είχε μιλήσει σε συνέντευξη του στο παρελθόν ο Βασίλης Μπισμπίκης, πολύ πριν γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή και πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Τότε ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στο περιοδικό «Hello», αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος είναι σε σχέση, την οποία δεν μπορεί να χαρακτηρίσει «ευτυχισμένη». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης για το παρελθόν του και τα κωλόμπαρα.

«Έχω μια σχέση εδώ και εννέα χρόνια, αλλά δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω «ευτυχισμένη». Θα έλεγα πως έχουμε φτιάξει έτσι τις συνθήκες, ώστε να ζούμε πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Αυτό πρέπει να προσέξει ένα ζευγάρι, ώστε να έχει μια καλή σχέση. Αλλά, γενικώς, ευτυχία σε σχέση δεν ξέρω πως πετυχαίνεται. Είχα διαβάσει σ' ένα λεξικό -δεν ξέρω αν το θυμάμαι ακριβώς- αγάπη είναι ότι βοηθάω να πραγματοποιήσει κάποιος ό,τι θέλει. Κάπως έτσι πρέπει να είναι η σχέση, χωρίς να μπαίνουν εγωιστικά εμπόδια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share