Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγικές στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου μετά τον Κρατερό Κατσούλη: «Έχω στρεσαριστεί και αγχωθεί τόσο πολύ...»

Το αποκάλυψε η ίδια

8 Δεκεμβρίου 2022 09:01
Τραγικές στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου μετά τον Κρατερό Κατσούλη: «Έχω στρεσαριστεί και αγχωθεί τόσο πολύ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις απώλειες που κλήθηκε να διαχειριστεί τόσο σε σχέση με την ίδια όσο και με τα δυο της παιδιά, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό You και τη δημοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα, ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Δείτε επίσης: «Κεραυνός» για Τσιμτσιλή από Κατερίνα Καραβάτου: «Να έχεις κεραίες ανοιχτές γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων»

«Για μένα, αυτή η χρονιά που πέρασε πραγματικά ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Ωστόσο, δε μπορώ να κάνω τίποτα πέρα από το να προσπαθώ να κάνω τα πράγματα καλύτερα γιατί έχω στο μυαλό μου κυρίως την Αέλια και τον Αρίωνα. Είναι δύσκολο για δυο παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να μπορέσουν να διαχειριστούν ένα διαζύγιο και τις απώλειες των δυο γιαγιάδων με τις οποίες ήταν πολύ κοντά.

Ζήτησα βοήθεια πρώτα από τους δικούς μου ανθρώπους και στη συνέχεια από ειδικό γιατί είναι πολλά τα προς διαπραγμάτευση θέματα και δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια. Εγώ το κάνω συχνά» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε, «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι για τίποτα σίγουρη και δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα και θα ήθελα να υπάρχει θετική έκβαση σε ότι γίνει οπότε θα αφήσω να με πάει η ροή των πραγμάτων. Έχω στρεσαριστεί και αγχωθεί τόσο πολύ, έχω περάσει τόσες πολλές αγωνίες και απώλειες οπότε ο στόχος του μου είναι να κάνω ότι είναι καλύτερο για εμένα».

Δείτε το βίντεο:

"Αυτόν τον κόπανο..." - Άναψαν τα αίματα για τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου (video)

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου ως άλλοτε συμπαρουσιαστές έχουν ζήσει επικές στιγμές στον αέρα των εκπομπών τους με πολλά ευτράπελα και ξεκαρδιστικά περιστατικά. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ηθοποιού για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου.

Μία από αυτές τις στιγμές ήταν όταν το πρώην ζευγάρι παρουσιάζοντας την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» τηλεφώνησε στον Χάρη Ρώμα με την Κατερίνα Καραβάτου να... ζητήσει «συγνώμη» για την συμπεριφορά του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη, στην ενότητα «Με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα». Το αποτέλεσμα; Ο αγαπημένος ηθοποιός "στόλισε" τους δύο παρουσιαστές και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share