Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το είχαν αποφασίσει πολύ νωρίτερα: Το άγνωστο περιστατικό στην Τήνο που οδήγησε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα στο διαζύγιο έναν χρόνο πριν το ανακοινώσουν

Το στοιχείο που έλειπε και... χάλασε τη συνταγή

8 Δεκεμβρίου 2022 08:53
Το είχαν αποφασίσει πολύ νωρίτερα: Το άγνωστο περιστατικό στην Τήνο που οδήγησε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα στο διαζύγιο έναν χρόνο πριν το ανακοινώσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας απασχολούν ως... δίδυμο την επικαιρότητα ακόμη και έξι χρόνια μετά το διαζύγιό τους, με τις λεπτομέρειες του να γίνονται γνωστές όλο και περισσότερο.

Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις, ο δημοσιογράφος είχε αναφερθεί ουσιαστικά στο πώς οδηγήθηκαν στον χωρισμό, όταν με αφορμή μια συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου, αναφέρθηκε στο τι κρατά το γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη, που όπως φαίνεται δεν ίσχυε για το δικό του, αν κι ετοιμάζεται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το στοιχείο που σταμάτησε να υπάρχει στο γάμο Σκορδά-Λιάγκα κι έφερε τον χωρισμό

«Επειδή εγώ τους έχω ζήσει, θα σου πως τι τους κρατάει τους ανθρώπους μαζί. Τους ανθρώπους τους κρατάει μαζί η αντιμετώπιση του καυγά. Η αντιμετώπιση του καυγά κρατάει μαζί τους ανθρώπους. Επειδή τους έχω ζήσει ένα καλοκαίρι στην Τήνο, πριν χωρίσω κι εγώ, κάναμε παρέα και πηγαίναμε κάθε μέρα με το φουσκωτό. Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται και βλέπεις πως τσακώνεσαι.

Αυτοί λοιπόν, τσακωνόντουσαν συνέχεια για μικροπράγματα αλλά είχαν τόσο πλάκα όταν τσακωνόντουσαν που πραγματικά τσαντιζόντουσαν αλλά το αντιμετώπιζαν με χιούμορ. Τους έβλεπες αγαπημένους στο βάθος της ημέρας, δεν υπήρχε κακία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share