Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη-σεισμός για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Σταμάτησαν να το κάνουν με τον Κάρολο γιατί...»

«Φωτιά» στους κύκλους του βρετανικού παλατιού!

8 Δεκεμβρίου 2022 08:49
Αποκάλυψη-σεισμός για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Σταμάτησαν να το κάνουν με τον Κάρολο γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 29 Ιουλίου 1981, η νεαρή Νταιάνα Σπένσερ γινόταν επίσημα σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου και μέλλουσα βασίλισσα της μεγάλης Βρετανίας, μπροστά σε 3.500 άτομα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Το μυστήριο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury.

Δείτε επίσης: Σάλος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Αυτός είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι

Κάρολος- Νταϊάνα: Το σεξ σταμάτησε στα τρία χρόνια - Ο γάμος του αιώνα και τα σκοτεινά μυστικά

Τον αποκαλούν "γάμο του αιώνα" και είναι, αν σκεφτεί κανείς τον απίστευτο αριθμό του κόσμου που συγκέντρωσε- άγγιξε τα 600.000 – και που ήρθε από κάθε γωνιά του πλανήτη για να τον παρακολουθήσει από κοντά. Πλήθος ανθρώπων, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο δρόμο από το Clarence House, μέχρι τον καθεδρικό ναό του St Paul’s για να παρακολουθήσουν την πομπή που μετέφερε τη νύφη.

Το μυστικό για τον γάμο Κάρολου-Νταϊάνα αποκαλύπτεται

Η Lady D. φορούσε ένα μεταξωτό νυφικό, με ταφτά και δαντέλα του οίκου Elizabeth & David Emanuel, το οποίο ήταν στολισμένο με 10.000 πέρλες και είχε μια πολύ μακριά ουρά που έφτανε τα 25 μέτρα. Τα μαλλιά της Lady Diana κοσμούσε μια διαμαντένια τιάρα, όπως άλλωστε άρμοζε σε μια πριγκίπισσα. Η ανθοδέσμη της είχε γαρδένιες, κίτρινα τριαντάφυλλα και κισσούς.

Η απομυθοποίηση: Τι έκανε ο Κάρολος τη νύχτα πριν παντρευτεί τη Νταϊάνα;

Η γαμήλια τελετή διήρκησε μία ώρα και μετά το τέλος της, ο ο Κάρολος και η Νταϊάνα αποχώρησαν για το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός. Οι νεόνυμφοι πέρασαν τη νύχτα του γάμου τους στο Broadlands, το ίδιο αρχοντικό όπου οι γονείς του Καρόλου πέρασαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Λίγες ημέρες αργότερα, το ζευγάρι έκανε κρουαζιέρα με το βασιλικό γιοτ, Brittania, στη Μεσόγειο για 11 ημέρες.

Κάρολος και Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Οι αναποδιές του γάμου

Τα λάθη που έγιναν στο γάμο μπορεί να θεωρηθούν εκ των υστέρων …οιωνός. Αλλά η Πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν είπε σωστά το όνομα του Πρίγκιπα Κάρολου την ώρα που αντάλλαζαν τους όρκους στην Αγία Τράπεζα. Βέβαια το λάθος της δεν ήταν τόσο τραγικό, καθώς η Νταϊάνα απλά είχε μπερδευτεί στη σειρά με την οποία θα έπρεπε να πει τα ονόματα, λέγοντας "Φίλιππος Κάρολος Αρθούρος Γεώργιος" και όχι το σωστό, δηλαδή "Κάρολος Φίλιππος Αρθούρος Γεώργιος".

O Kάρολος διαψεύδει την Νταϊάνα: Ολέθρια ψέμματα όσα είπε για την Καμίλα

Οι αναποδιές όμως δεν τελείωσαν εκεί, καθώς λίγο μετά και ο Πρίγκιπας Φίλιππος μπέρδεψε τον όρκο του, ξεχνώντας κάποιες σημαντικές λέξεις. Επίσης την ώρα του μυστηρίου ένας παράνυμφος άρχισε να κλαίει, ενώ φημολογείται πως η Νταϊάνα είχε την ημέρα του γάμου της απίστευτο πονοκέφαλο λόγω της βαριάς τιάρας που φορούσε.

Ένας γάμος καταδικασμένος

Στο βιβλίο που υπογράφει η Σάντι Μπέντελ Σμιθ, συγγραφέας και βασιλική βιογράφος, ρίχνει μια σπάνια ματιά στον ταραχώδη γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. "Πρίγκιπας Κάρολος: Τα πάθη και τα παράδοξα μιας απίθανης ζωής" είναι ο τίτλος του βιβλίου και η συγγραφέας αποκαλύπτει ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί την αγαπημένη πριγκίπισσα και μητέρα των παιδιών του.

Η Νταιάνα χάρηκε όταν ο Κάρολος είπε ότι θα γίνει το...ταμπόν της Καμίλα

Σύμφωνα με τα γραφόμενά της, ο πρίγκιπας Κάρολος όχι μόνο δεν ήταν χαρούμενος την ημέρα πριν από τον βασιλικό γάμο με την Νταϊάνα αλλά πέρασε το βράδυ κλαίγοντας. Η οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού χάθηκε μόλις τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, το σεξ σταμάτησε και άρχισαν να κοιμούνται σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες. Από το 1986 και μετά, Κάρολος και Νταϊάνα χώρισαν τους δρόμους τους. Το 1996 η "πριγκίπισσα του κόσμου" ερωτεύτηκε τον εκπαιδευτή ιππασίας της, τον Τζέιμς Χιούιτ και σύναψε σχέση μαζί του.

Το μεγάλο παράπονο της Νταϊάνα για τον μικρό γιο της, πρίγκιπα Χάρι

Ο Κάρολος είχε ήδη αρχίσει τότε να την απατά με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, τη γυναίκα που σημάδεψε από την πρώτη στιγμή τη ζωή του και έγινε στη συνέχεια σύζυγός του.

Οι σκοτεινές στιγμές του γάμου

Το βιβλίο, όμως, αποκαλύπτει και αρκετές "σκοτεινές" στιγμές του γάμου τους. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν τόσο δυστυχισμένη που έπεσε εσκεμμένα από την σκάλα ενώ ήταν τριών μηνών έγκυος. Την ίδια ώρα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της με ένα κομμάτι τζαμιού.

"Πώς μπορεί να τα έκανα όλα τόσο λάθος;" έγραψε ο πρίγκιπας Κάρολος σε κάποιον έμπιστο φίλο του, όπως αποκαλύπτει το βιβλίο. Ένας φίλος της οικογένειας αποκάλυψε στην βιογράφο ότι ο Κάρολος ουδέποτε ήταν ερωτευμένος με την γυναίκα που "έκλεψε" την καρδιά της Βρετανίας αλλά και του υπόλοιπου κόσμου. "Ο Κάρολος δεν ήταν ερωτευμένος. Δεν ήταν έτοιμος ψυχολογικά", ομολόγησε ένας φίλος του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share