Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέος σύντροφος για την Κατερίνα Καραβάτου: Μ’ αυτόν τον άνδρα είναι σε σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη!

Ποιος βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας

7 Δεκεμβρίου 2022 23:31
Νέος σύντροφος για την Κατερίνα Καραβάτου: Μ’ αυτόν τον άνδρα είναι σε σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά η προηγούμενη για την γνωστή παρουσιάστρια, αφού εκτός από το διαζύγιο της με τον Κρατερό είχε να αντιμετωπίσει και την απώλεια της μητέρας της

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης φέρονται να έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παρουσιάστρια η οποία αλλάζει σελίδα και στην επαγγελματική της ζωή, βρίσκεται ήδη σε μια σχέση με σκηνοθέτη, με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο τους ενώνει αμοιβαία τρυφερότητα και εκτίμηση και είναι μια σχέση η οποία πηγαίνει πολύ σιγά και δοκιμαστικά, καθώς κανείς από τους δυο δεν βιάζεται, ιδιαίτερα εκείνη που έχει χωρίσει πρόσφατα (πριν από 1,5 μήνα).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου σε πρόσφατη συνέντευξη της

Η παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της στο MEGA, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα real news και αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον πρώην – πλέον – σύζυγό της.

Πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθεις ως μητέρα κάνοντας αυτό το επάγγελμα;

Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που έχουν την ανάγκη να δουλεύουν! Δεν μπορώ να μη δουλέψω. Επειδή, λοιπόν, υπάρχει αυτή η γνώση μέσα μου, κάνω τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή μου. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με την έννοια ότι με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους.

Έχω επιλέξει να είμαι μαζί τους, να κάνω τα πάντα μαζί τους. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η σχέση μας, κάτι που το έχουν καταλάβει και το περιμένουν από εμένα. Η Αέλια είναι πλέον 10 χρονών, την έχω πάρει και μαζί μου στην εκπομπή και γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε έχει υπομονή και ξέρει για ποιο λόγο η μαμά μπορεί να αργήσει, όπως ξέρουν ότι η μαμά θα είναι πάντα δίπλα τους.

Νέος σύντροφος για την Κατερίνα Καραβάτου

Οι σχέσεις Καραβάτου – Κρατερού μετά τον χωρισμό

Φυσικά! Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς απόλυτη επίγνωση.

Κρατάτε καλές σχέσεις…

Εννοείται!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share