Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η σπάνια βραδινή έξοδος του Κωνσταντίνου Καζάκου με την 26χρονη σύντροφό του! (photos)

Εντυπωσιακή!

7 Δεκεμβρίου 2022 21:49
Η σπάνια βραδινή έξοδος του Κωνσταντίνου Καζάκου με την 26χρονη σύντροφό του! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες για τον Κωσνταντίνο Καζάκο, καθώς τον Σεπτέμβριο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Κώστας Καζάκος. Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως μέρα με τη μέρα βρίσκει ξανά τα πατήματά του, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύντροφός του, Βασιλική Μακρή αλλά και η οικογένειά του.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εδώ και έναν χρόνο περίπου ζει τον απόλυτο έρωτα με την αγαπημένη του, αφού ο ένας δείχνει να έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο του άλλου. Ο ηθοποιός και η νεαρή σύντροφός του παρότι προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους με τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι ελάχιστες, δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η σπάνια βραδινή έξοδος του Κωνσταντίνου Καζάκου με την 26χρονη σύντροφό του! (photos)

Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο για sushi στα βόρεια προάστια όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, τόσο κατά την είσοδό τους όσο και κατά τη διάρκεια που παρέμειναν στο μαγαζί.

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και τρυφεροί μεταξύ τους, ενώ ο Κωνσταντίνος Καζάκος δεν άφησε ούτε λεπτό το χέρι της αγαπημένης του Βασιλικής Μακρή.

25άρα κούκλα: Αυτή είναι η νέα σχέση του Κωνσταντίνου Καζάκου

Ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος και η όμορφη χορεύτρια Βασιλική Μακρή ζουν έναν μεγάλο έρωτα και απολαμβάνουν την κοινή τους καθημερινότητα, ενώ όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”: “Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος”.

Παράλληλα, δες εδώ το πανάκριβο δαχτυλίδι που έδωσε ο Ματέο Παντζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

Το ζευγάρι, το οποίο προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, φωτογραφήθηκε χαμογελαστό και άνετο, σε νυχτερινό κέντρο.

Δείτε την εμφάνισή τους

 25αρα κούκλα: Αυτή είναι η νέα σχέση του Κωνσταντίνου Καζάκου

Αποκάλυψη Τάνιας Τρύπη για Καζάκο: «Χωρίσαμε, αγαπώντας ο ένας τον άλλον»

Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, η Τάνια Τρύπη κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και εξήγησε πώς καταφέρνει να έχει άριστη επαγγελματική συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, μετά τον χωρισμό τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και χώρισε το 2007.

Έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Τζένη Καζάκου, η οποία, ακολουθώντας το δρόμο τους, ασχολείται και εκείνη με την υποκριτική.

«Δεν σκοτωθήκαμε κιόλας. Χωρίσαμε, αγαπώντας ο ένας τον άλλον. Δεν είναι ότι σκοτωθήκαμε. Καθόλου γρήγορα, έγινε όπως έπρεπε να γίνει.

Έχουμε πολύ καλή χημεία. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε πολύ καλή προσωπική σχέση, θα ταιριάζαμε επαγγελματικά. Και το αντίθετο.

Έχουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας, λειτουργούμε πάρα πολύ καλά ο ένας με τον άλλον και έχουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share