Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες» - Συγκινεί το πανελλήνιο ο Θύμιος Μπουγάς

Αισιόδοξοι οι γιατροί

7 Δεκεμβρίου 2022 20:23
«Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες» - Συγκινεί το πανελλήνιο ο Θύμιος Μπουγάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θύμιος Μπουγάς, ο άνθρωπος που το περασμένο καλοκαίρι κατάφερε να συγκινήσει το Πανελλήνιο με την ιστορία του, δείχνει να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του και να προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Έπειτα από την εξαφάνισή του το περασμένο καλοκαίρι και το συνεχές bullying που δεχόταν, ο Θύμιος Μπουγάς υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις και – όπως δηλώνει ο ίδιος – δεν χάνει την ελπίδα του.

Ο 39χρονος άνδρας από τον Πύργο Ηλείας, όλο αυτό το διάστημα φαίνεται να έχει δεχτεί αρκετή αγάπη και στοργή από πολλούς συνανθρώπους μας και γι’ αυτό με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να τους πει το δικό του «ευχαριστώ»

«Σας ευχαριστώ όλες κι όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες», έγραψε στην ανάρτησή του ο Θύμιος Μπουγάς.

Συγκλονίζει ο Θύμιος Μπουγάς: "Οι γιατροί έφυγαν, είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο, αλλά δεν πήραν" (video)

Ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο Ηλείας, η ιστορία του οποίου είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την ζωή του σήμερα, έπειτα από το bullying που δέχθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του. Με την ευκαιρία, δείτε την αγκαλιά με τα αδέρφια του μετά την εξαφάνισή του.

Ο ίδιος μίλησε για τη μοναξιά που έχει βιώσει, δηλώνοντας πως οι οικείοι του δεν στάθηκαν στο πλάι του, όπως θα έπρεπε, ενώ αντιθέτως στάθηκε στην συγκινητική υποστήριξη που έλαβε από τον κόσμο.

«Αισθάνομαι καλά με τον κόσμο προς το παρόν, δεν είναι όπως πρώτα. Δεν δίνω σημασία σε αυτούς που λένε ότι έκανα πράγματα, τα οποία δεν έχω κάνει. Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, δεν έχω κανένα θέμα», είπε αρχικά ο Θύμιος Μπουγάς.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε το 2008, τονίζοντας πως κάποιοι γιατροί του γύρισαν την πλάτη, όσον αφορά την αποκατάστασή του.

«Το ατύχημα έγινε πριν 14 χρόνια, το 2008. Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Είχα μεγάλη ταλαιπωρία, μέχρι που κάποιοι γιατροί σταμάτησαν να προχωράνε τη διαδικασία για αποκατάσταση. Ξαφνικά από το πρώτο χειρουργείο στο ΚΑΤ, μου είπαν ότι δεν θα ξαναέρθουν. Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο και δεν με ξαναπήραν. Έμενα σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και μάζευα καλώδια για να πουλήσω τον χαλκό, έτσι ζουσα. Σταμάτησα να έχω επαφές με φίλους και οικογένεια...», είπε χαρακτηριστικά.

Για την εξαφάνισή του, και τις προσπάθειες από τις αρχές να τον εντοπίσουν, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν ήξερα ότι με αναζητούσαν για 1,5 μήνα, ήμουν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι με ένα φωτοβολταϊκό για να έχω φως. Ήξεραν ότι ζω σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Και όποιος πει ότι δεν το ήξερε, είναι ψεύτης μεγάλος. Δεν ήξερα ότι με αναζητούν... Όταν με βρήκαν, ήρθαν και έσπασαν το τζάμι της πόρτας και μπήκαν με φακούς».

Ενώ, τέλος, το bullying που δέχθηκε, ο Θύμιος Μπουγάς ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη: «Μακάρι να υπάρξει κράτος να τιμωρήσει τα παιδιά, διαφορετικά τα πράγματα θα συνεχιστούν. Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με το bullying. Αν ήταν κάποιος άλλος και δεν άντεχε, τι θα έλεγαν μετά; Το θέμα δεν είναι αν ήξερε η τοπική κοινωνία, αλλά να το σταματήσουμε. Θέλω να βρω μια δουλειά, γιατί θέλω να συνεχίσω την ζωή μου».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Θύμιος Μπουγάς:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share