Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σαν δυο σταγόνες νερό: Δείτε την κούκλα μαμά της Ελένης Τσολάκη!

Ίδιες!

7 Δεκεμβρίου 2022 19:36
Σαν δυο σταγόνες νερό: Δείτε την κούκλα μαμά της Ελένης Τσολάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη είναι ιδιαίτερα ενργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά αναρτά εικόνες από την προσωπική της ζωή.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή για τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και όποτε μπορεί τους επισκέπτεται. Στο παρελθόν είχε βρεθεί στο πατρικό της σπίτι για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της.

Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της. “Μαμά μου!”, έγραψε στη λεζάντα και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να “πατήσουν” like και να γράψουν τα δικά τους σχόλια. Πόσο μοιάζουν;

"Κόλαφος" η Ελένη Τσολάκη - "Η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ..." (video)

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα στο AstraTV.

Η οικοδέσποινα του «Open Weekend» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φετινή πορεία της εκπομπής της, τη δύσκολη χρονιά που είχε στον ΣΚΑΪ, ενώ αποκαλύπτει και το επάγγελμα των ονείρων της που ήθελε να ακολουθήσει όταν ήταν μικρή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή για τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη.


«Εμένα το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια. Από μικρή έκανα πρωταθλητισμό, tae kwo do. Πέρασα στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό στο ΑΠΘ αλλά ήμουν δυστυχισμένη. Έκανα τα χαρτιά μου και πέρασα στα ΤΕΦΑΑ. Εκείνο το καλοκαίρι δούλευα σε γυμναστήριο και έβλεπα τα DVD της Ελένης Πετρουλάκη για να μάθω περισσότερα» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και συμπλήρωσε: «Ήρθε στο γυμναστήριο το TV Θεσσαλονίκη, για να κάνει ένα ρεπορτάζ και μίλησα εγώ. Τότε μου έκανε πρόταση ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο Γιώργος Συρίγος, να κάνουμε μαζί την εκπομπή ζωντανά κάθε Παρασκευή. Έτσι ξεκίνησα».

Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη επαγγελματικά περίοδο της ζωής της: «Η πιο δύσκολη χρονιά λόγω κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, που δεν έχει νόημα τώρα να κουβεντιάσουμε, ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ. Δεν θα τη συγκρίνω με καμία άλλη. Ήταν όμως και τα περισσότερα μαθήματα που πήρα σαν άνθρωπος».

«Πήραμε μια απόφαση φέτος η εκπομπή να είναι ολόκληρη ψυχαγωγική. Είμαι πολύ τυχερή μέσα σε αυτή την παρέα. Αισθάνομαι καλά μέσα σε αυτή την εκπομπή, με εκφράζει απόλυτα» δηλώνει η Ελένη Τσολάκη για το «Open Weekend».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share