Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές η Ναταλί Κάκκαβα: «Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια, δεν έχω κανέναν...»

Τι εξομολογήθηκε;

7 Δεκεμβρίου 2022 18:53
«Ραγίζει» καρδιές η Ναταλί Κάκκαβα: «Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια, δεν έχω κανέναν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Αγέρης με την Ναταλί Κάκκαβα αποχώρησαν από το μουσικό ριάλιτι του J2US. Το ζευγάρι παρουσιάστηκε μετά στις κάμερες για δηλώσεις ενώ η γνωστή δημοσιογράφος σε μια ευαίσθητη ερώτηση ξέσπασε σε κλάματα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τα είπε "χύμα και τσουβαλάτα" η Ναταλί Κάκκαβα: «Είναι κάτι που έκανα μία φορά και δεν θα το ξανακάνω, τέλος»

«Όταν κάποιος χάνει τη δουλειά του είναι κάτι πολύ λυπηρό. Αλλά επειδή έχω κι εγώ την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κανάλι κι έχω μια φορά τοποθετηθεί, δεν θα ήθελα να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Ότι έγινε, έγινε, αφορά το παρελθόν. Είναι άδικο και δύσκολο να χάνει τη δουλειά της μια γυναίκα που είναι μόνη και μεγαλώνει ένα παιδί».

Η Ναταλί Κάκκαβα συγκινήθηκε μιλώντας για την απώλεια των γονιών της και ξέσπασε σε κλάματα, αποχωρώντας από τις τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια, δεν έχω κανέναν εν ζωή. Αυτή η μοναξιά είναι κάτι που με στοιχειώνει. Όταν έρχονται τα Χριστούγεννα και δεν υπάρχει η μαμά να την πάρεις τηλέφωνο είναι δύσκολο…» εξομολογήθηκε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ναταλί Κάκκαβα: Το βίντεο από τις δηλώσεις της

Μίλησε «έξω από τα δόντια» η Ναταλί Κάκκαβα: «Στον ΣΚΑΪ μας κατέστρεψαν...»

Λίγο πριν το νέο επεισόδιο του J2US, η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν δίστασε, μέσα σε όλα, να μιλήσει με πολύ αιχμηρό λόγο για την περσινή της συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, αυτό είναι το άγνωστο οικογενειακό δράμα της παρουσιάστριας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η λέξη πόλεμος και εμμονή είναι σκληρές λέξεις και οι δύο. Όντως ήμασταν σε ένα περιβάλλον όχι τόσο φιλικό να το πω έτσι απλά, όμορφα και στρογγυλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναμιλήσει για αυτό και προφανώς δεν έχει μιλήσει και ο Γρηγόρης για όλο αυτό. Σκεφτόμουν αν σήμερα είναι καλό το timing για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση».

«Εξαρτάται τι πρόταση αρχική σου έχουν κάνει και τελικά τι υλοποιείται από αυτό που σου έχουν προτείνει. Η παρουσίαση λοιπόν όσον αφορά το Big Brother. Η αρχική πρόταση ήταν πως «θέλουμε ένα δίδυμο δημοσιογραφικό το οποίο θα έχει έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης με δημοσιογραφικές ερωτήσεις» ενώ πιθανότατα θα μπαίναμε και μέσα στο σπίτι για να κάνουμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Και πάμε όμως στο πρώτο live και μας λένε, «δεν θα παρεκκλίνετε από το autocue ούτε στο και»! Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες και δεν είχαμε δικαίωμα να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα και να βγει η δική μας προσωπικότητα ούτε στο τόσο»

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως μια φορά τόλμησα να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε στις τέσσερις τη νύχτα και με ξέσκισε. Άρα όλο το κομμάτι που αφορά στο θέμα της πρότασης, ναι, μπορεί να μας δόθηκε μια ευκαιρία αλλά εγώ το βλέπω ότι μας κατέστρεψαν την ευκαιρία που μας έδωσαν διότι αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας» συμπλήρωσε η Ναταλί Κάκκαβα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share