Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Λύγισε» η Μαρία Κορινθίου - «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα, τραβάω χειρόφρενο λοιπόν»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

7 Δεκεμβρίου 2022 17:55
«Λύγισε» η Μαρία Κορινθίου - «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα, τραβάω χειρόφρενο λοιπόν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα μακροσκελές κείμενο και ένα βίντεο από τις προετοιμασίες που έκανε κάθε φορά πριν ανέβει στη σκηνή για τη θεατρική παράσταση Jordan, η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να εξηγήσει τους λόγους αναβολής της. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Μαρία Κορινθίου για Λιάγκα-Νομικού: «Την Δούκισσα δεν την πήρα...».

Το πρωί της Τρίτης 6/12 μέσα από το “Πρωινό” η Μαρία Κορινθίου είχε ενημερώσει το κοινό πως θα βγει ανακοίνωση για τους λόγους που την έκαναν με τον σύζυγό της να πάρουν την απόφαση να αναβάλλουν τη θεατρική παράσταση. Οι λόγοι αυτοί έχουν να κάνουν με την υγεία της ηθοποιού αφού όπως γράφει στο κείμενό της, οι σωματική της αντοχή χτύπησε κόκκινο και το σώμα της διαμαρτυρήθηκε εντόνως, γεγονός που την αναγκάζει να βάλει “χειρόφρενο” στο αγαπημένο της έργο.

«Το JORDAN μου, η Σίρλευ μου…..κομμάτι μου. Ένα έργο σπουδαίο, μοναδικό και υπερβολικά δύσκολο και απαιτητικό. Κάθε φορά στην σκηνή, όταν «ενώνομαι» με την Σίρλευ, όταν η ψυχή μου αγγίζει την ψυχή της Σίρλευ, αφήνω τα κομμάτια μου, με πόνο, με κόπο…γίνομαι χίλια κομμάτια ……και κάθε φορά μετά την παράσταση προσπαθώ να τα ξανακολλήσω αυτά τα κομμάτια, να επαναφέρω την ψυχή μου στο σώμα μου, που απλόχερα προσφέρω, και προσπαθώ να επανέλθω στο δικό μου κέντρο, στη Μαρία.

Δυστυχώς αυτή η παράσταση είναι τόσο σκληρή, όσο σκληρή μπορεί να γίνει όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα και εκεί όμως να επιμένω να μην δίνω σημασία στα σωματικά «σημάδια». Έπιασα κόκκινο και φυσικά το σώμα διαμαρτυρήθηκε εντόνως. «Άκουγα», αισθανόμουν, αλλά ήλπιζα ότι όλα καλά είναι. Εντέλει το σώμα αποφάσισε, άσχετα αν η ψυχή μου είναι «εκεί»…….τραβάω χειρόφρενο λοιπόν, αφήνω την λατρεμένη μου Σιρλείτσα να ξεκουραστεί….μαζί και εγώ.

Όσοι έχουν δει την παράσταση απλά ξέρουν…. Σας λατρεύω και επιφυλάσσομαι, για την Σίρλευ, για τον Τζόρτναν, για εσάς……. “Φως, αυτό είναι φως Τζόρνταν, φως, δεν είναι όμορφο; Πάει να πει πως ο Θεός σου χαμογελάει Τζόρτναν!» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share