Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Άνοιξε την καρδιά της η Τατιάνα Στεφανίδου: "Πιεζόταν πάρα πολύ..." - Το άγνωστο σκηνικό με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Αποκάλυψε την αλήθεια

7 Δεκεμβρίου 2022 15:40
Άνοιξε την καρδιά της η Τατιάνα Στεφανίδου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν μιλήσει κατα καιρούς για την γνωριμία και την σχέση τους σε συνεντεύξεις. Με την ευκαιρία, δείτε τους γονείς της Τατιάνας Στεφανίδου.

Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα αστείο και τρυφερό περιστατικό με τον δημοσιογράφο που δεν θα ξεχάσει ποτέ και αυτό δεν είναι άλλο από την πρώτη τους συνάντηση. Όπως αποκάλυψε η ίδια ήταν τόση η αμηχανία του Νίκου Ευαγγελάτου που έγιναν όλα πολύ αστεία.

Θέλει να είναι ανεξάρτητος από τους γονείς του: Η δουλειά που κάνει ο γιος Τατιάνας Στεφανίδου-Νίκου Ευαγγελάτου και δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφία

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος καμαρώνουν για τα δύο παιδιά τους, με τον δημοσιογράφο να έχει και άλλο ένα από το γάμο με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, ενώ εσχάτως η κόρη τους, Λυδία, άνοιξε τα φτερά της.

Η παρουσιάστρια έχει σχολιάσει για τη σχέση με το σύζυγό της, ότι «δε θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε τα θέματα και συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε, και με τα παιδιά, θα συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

Η δουλειά του Νικόλα και η υπερηφάνεια της Τατιάνας

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και για τα παιδιά της. «Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά.

Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share