Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκάρει η Λίτσα Πατέρα: «Έμεινα παράλυτη, όταν...» - Η άγνωστη περιπέτεια της υγείας της

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

7 Δεκεμβρίου 2022 14:34
Σοκάρει η Λίτσα Πατέρα: «Έμεινα παράλυτη, όταν...» -  Η άγνωστη περιπέτεια της υγείας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα είχε παραχωρήσει συνέντευξη η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος άνοιξε την καρδιά της και μίλησε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος της και παραλίγο να την αφήσει παράλυτη. Παράλληλα, αυτός είναι ο σύντροφος με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια.

Τι κρατάτε από το δικό σας απολογισμό ζωής;

Τα πάντα. Τόσο τις λανθασμένες, όσο και τις σωστές στιγμές μου. Πάνω απ’ όλα αποδέχομαι και συγχωρώ τον εαυτό μου για τα λάθη μου. Παίρνω το εκάστοτε μάθημά μου και χαράζω ένα πιο ανθρώπινο νέο δρόμο στη ζωή μου. Όταν παρατηρούμε και αναγνωρίζουμε τα λάθη μας είμαστε κερδισμένοι. Το κακό έρχεται όταν δεν βλέπουμε τα κακές επιλογές μας. Και αυτό γιατί δε βελτιωνόμαστε, δεν γινόμαστε καλύτεροι. Άρα το μάθημα που μας δίνει το σύμπαν πάει χαμένο.

Λίτσα πατέρα ζώδια

Όταν ήρθε στον κόσμο ο μικρότερος γιος σας αντιμετωπίσατε ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ουσιαστικά παρέλυσαν τα χέρια σας… Θέλετε να μας το περιγράψετε;

Θεραπεύτηκα από θαύμα. Πιστεύω πάρα πολύ στο σύμπαν, στην ανώτερη δύναμη, στο Θεό. Κάθε τι που μου συμβαίνει καλό ή κακό το αγκαλιάζω και χαράζω τη πορεία μου. Ήταν θαύμα το πώς έκανε τον κύκλο της εκείνη η επώδυνη πραγματικότητα. Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου παρέλυσαν τα χέρια μου. Δεν είπα σε κανέναν τίποτε. Σκεπτόμουν «πώς θα μεγαλώσω ένα παιδί παράλυτη». Ήταν καλοκαίρι.

Μπήκα στο αυτοκίνητό μου -σχεδόν παράλυτη μόνη μου- και κατευθύνθηκα προς το Σούνιο. Αν και ήταν καλοκαίρι έκλεισα τα παράθυρα του αυτοκινήτου, ενώ ο ιδρώτας έτρεχε από πάνω μου. Καθώς έκλαιγα με αναφιλητά και έκανα την προσευχή μου λέγοντας «Θεέ μου δεν θέλω να ζήσω έτσι». Μέχρι να φθάσω στο Σούνιο είχα γίνει καλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share