Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

«Ο πατέρας μου ερωτεύτηκε πολύ τη...»: Αποκάλυψη Εριέττας Κούρκουλου 15 χρόνια μετά το θάνατό του

Τι εξομολογήθηκε;

7 Δεκεμβρίου 2022 12:37
«Ο πατέρας μου ερωτεύτηκε πολύ τη...»: Αποκάλυψη Εριέττας Κούρκουλου 15 χρόνια μετά το θάνατό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο είχε μιλήσει η Εριέττα Κούρκουλου στον Σάκη Ρουβά και στο αφιέρωμα για τον αείμνηστο ηθοποιό, που προβλήθηκε πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή «Idols».

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε με λόγια συγκινητικά στην τελευταία περίοδο της ζωής του Νίκου Κούρκουλου, που πάλεψε με τον καρκίνο και «το πήγε μέχρι τέλους, πολύ γενναία». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την εξωσωματική.

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με το σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και το παιδί τους, με την ίδια να αναφέρεται στο γάμο τους. Η ηθοποιός, που πριν από μήνες έφερε στον κόσμο το παιδί τους, ενώ πρόσφατα επιτέθηκε σε γνωστό ζευγάρι της showbiz, μίλησε με ιδιαίτερα λόγια για τον άνδρα της ζωής της.

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της η κόρη του αξέχαστου ηθοποιού αναφέρθηκε στον παραμυθένιο έρωτα του πατέρα της με τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση, ενώ διηγήθηκε και ιστορίες μαζί του που τις έμειναν χαραγμένες για μία ζωή.

Εριέττα και Νίκος Κούρκουλος

Εριέττα Κούρκουλου: «Αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει τη ζωή»

«Αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει τη ζωή. ‘Ήταν από αυτούς που ακούς στα παραμύθια. Την κοίταζε και έλιωνε. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. Μας το τόνιζε και συνέχεια ειδικά όταν τσακώνονταν για εμάς τι στενοχωριόταν πάρα πολύ.

Ήταν ο άνθρωπός του. Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν εκείνη, οι δυο τους και μετά εμείς. Στα περισσότερα ζευγάρια είναι τα παιδιά σου και μετά έχεις μία γυναίκα, έναν άνδρα αυτοί ήταν πρώτα οι δυο τους ομάδα και μετά τα παιδιά».

Ο έρωτάς του για τη Μαριάννα Λάτση ήταν αγνός και θυελλώδης όμως ήξερε πως πολλοί κακοπροαίρετοι θα έλεγαν ότι την ήθελε με απώτερο σκοπό το οικονομικό όφελος. Αυτό ομολόγησε η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ με την οποία ήταν καλοί φίλοι.

Η Εριέττα Κούρκουλου είπε πως «δεν πιστεύω πως σκεφτόταν το οικονομικό κομμάτι. Θεωρώ ότι ερωτεύτηκε έναν άνθρωπο που έτυχε να είναι πολύ άνετος οικονομικά. Τον αγάπησε πολύ αυτόν τον άνθρωπο και τον πήγε εκεί η ζωή. Είχε τόσο δυνατή προσωπικότητα που δεν υπήρχε περίπτωση εξωτερικός παράγοντας να τον επηρεάσει.

Έμεινε αυτός που ήταν πραγματικά. Αυτό που ζύγισε ήταν η σχέση του με τη μητέρα μου και η σχέση του με εμάς. Πέρα από αυτό ήταν ο Κούρκουλος που ήταν πάντα. Πήγαινε στο θέατρο από το πρωί ως το βράδυ. Η ζωή του ήταν εκεί. Δεν άλλαξε η ζωή του σε μεγάλο βαθμό αν εξαιρέσεις ότι κοιμόταν σε ένα μεγάλο σπίτι με μία γυναίκα που είχε πολλά λεφτά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share