Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Κώστας Κόκλας: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ο πιο...»

«Ήταν star μεγάλος»

7 Δεκεμβρίου 2022 09:36
Κόλαφος ο Κώστας Κόκλας: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ο πιο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν καιρό ο Κώστας Κόκλας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Γιάννη Πουλόπουλο και τη «φωλιά των Κου Κου» και είχε μιλήσει για τα κασέ των ηθοποιών. Παράλληλα, δείτε αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη σχέση του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους υψηλούς μισθούς που είχαν οι ηθοποιοί στο παρελθόν επισημαίνοντας ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Σημειώνεται πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για τη σειρά του Mega «Πολυθρόνα για τρεις».

“Τα φάγαμε τα λεφτά που βγάλαμε. Δεν είχα πάρει ποτέ 10 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ηθοποιός ήταν ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Πράγματι το άξιζε. Ήταν ένας ηθοποιός που όπου πήγαινε έκανε σαραντάρια. Τι να κάνουν, να μην του τα δώσουν του ανθρώπου; Ήταν star μεγάλος!”

Κώστας Κόκλας Νίκος Σεργιανόπουλος

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε ακόμα και στην σειρά “Σ’αγαπώ, Μ’ αγαπάς” και το τι είχε γίνει και τελικά το ρόλο έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης… “Τότε δεν είχε πει ναι η Δήμητρα και έκανα πάρα πολλές οντισιόν με πολλές συναδέλφους και λέμε τότε με τη Φρόσω να το παγώσουμε να δούμε και πως θα πάει σεναριακά. Στην πορεία μου πρότειναν μια άλλη δουλειά και λέω αφού δε γίνεται πάω στην άλλη δουλειά και τότε με παίρνει η Δήμητρα να το κάνουμε μαζί. Επιτυχία έκανε ο Θοδωρής με τη Δήμητρα. Με εμένα μπορεί να έκανε, μπορεί να μην έκανε.”

Συγκινημένη η Εβελίνα Παπούλια για τους Δύο Ξένους: «Η πιο αγαπημένη μου σκηνή με τον Νίκο Σεργιανόπουλο ήταν...»

H Εβελίνα Παπούλια είχε μιλήσει στο παρελθόν για την αγαπημένη της σκηνή στη σειρά «Δύο ξένους» με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Τότε η γνωστή σειρά προβαλλόταν σε επανάληψη και η γνωστή ηθοποιός είχε αναφερθεί για αυτά που της άρεσαν στη σειρά. Με την ευκαιρία δείτε για ποιο λόγο είχε προκληθεί αναστάτωση στα γυρίσματα.

Οι “Δύο Ξένοι” επέστρεψαν στο Mega. Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει αυτή τη σειρά διαχρονική;

Οι ατάκες της. Η τρέλα της. Το υπέροχο σενάριό της. Η πολύ γρήγορη σκηνοθεσία της που αγγίζει τις σημερινές παραγωγές, ενώ τότε έμοιαζε καταιγιστική. Αλλά και το γεγονός πως όλοι μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτή τη σειρά, γιατί θεωρώ πως είχε πολύ καλές ερμηνείες.

Αλήθεια, ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή και γιατί;

Στον Λυκαβηττό, η σκηνή της Ιουλιέτας. Η αλήθεια είναι πως είχαμε παγώσει από το κρύο εκείνη την ημέρα και κάποια στιγμή μας είχαν πιάσει νευρικά γέλια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share