Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Εμβρόντητος ο Γιάννης Μπέζος: Η απίστευτη αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή

Τι δήλωσε στις κάμερες;

7 Δεκεμβρίου 2022 09:07
Εμβρόντητος ο Γιάννης Μπέζος: Η απίστευτη αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την τηλεοπτική του επιστροφή αλλά απάντησε και για την κριτική που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Γιάννης Μπέζος μέσα από την συνέντευξη του χαρακτήρισε την ελληνική τηλεόραση και το περιεχόμενο της μυθοπλασίας συντηρητικό. Με την ευκαιρία, δείτε τι ανέφερε για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Τηλεοπτικά υπάρχει μια τάση επιστροφής της μυθοπλασίας θα έλεγα αρκετά έντονη, η οποία θα ακολουθήσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επιστρέψει μαζί με την ανοησία. Το λέω αυτό γιατί αυτά τα δύο πολλές φορές συμβαδίζουν. Το έχουμε ζήσει στο παρελθόν και μετά θα ξανατραβάμε τα μαλλιά μας. Δηλαδή, το ότι θα γίνουν πολλές τηλεοπτικές σειρές δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλές.

Η ελληνική τηλεόραση δεν τολμάει, φοβάται το εμπορικό της κομμάτι, εννοώ, και δεν έχει την υπομονή. Αυτά, ξέρετε, θέλουν υπομονή, θέλουν χρόνο. Για να γίνουν τα καλά πράγματα, θέλουν και το χρόνο τους.

Γιάννης Μπέζος Μάρκος Σεφερλής

Τα κανάλια λοιπόν ίσως δεν έχουν την υπομονή, ίσως δεν έχουν και την οικονομική άνεση, γιατί η αγορά η δική μας είναι σχετικά μικρή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι πολλοί και δεν έχουν την υπομονή. Βέβαια, υπάρχει ένα κλίμα συντηρητισμού και στη θεματολογία και στο λόγο και δεν τολμάμε εύκολα.

Δεν σχολιάζω τίποτα γι’ αυτά τα θέματα ποτέ. Αυτά τα ζητήματα τα κρίνει ο χρόνος, η διάρκεια. Όμως εγώ δεν κρίνω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Εμένα με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Σας είπα και πριν ότι είναι συντηρητική η ελληνική τηλεόραση. Αυτό δεν δικαιώνει ανθρώπους που κάνουν πράγματα εύκολα, δεν το λέω με αυτή την έννοια. Απλώς, είναι συντηρητική».

Γιάννης Μπέζος: Οι επίμαχες δηλώσεις του για τον Μάρκο Σεφερλή πριν μερικά χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου είχαν κάνει τα λόγια του Γιάννη Μπέζου για τον Μάρκο Σεφερλή, στο πλαίσιο συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο γνωστός ηθοποιός είχε πει μεταξύ άλλων ότι «ο ίδιος ο θεατής μπορεί να έρθει σε μια δική μου παράσταση και σε μια του Σεφερλή. Με την ίδια λογική που θα πάμε τη μια να φάμε φτηνό και γρήγορο φαγητό και την άλλη σε ένα καλό εστιατόριο».

Ενώ είχε συμπληρώσει: «Δεν θα έκανα αυτό που κάνει ο Σεφερλής, αλλά δεν ξεγελά κανέναν. Κάνει πράγματα σαν παιδική χαρά, σαν λούνα παρκ. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό. Ο Σεφερλής θέλει ένα κοινό που μιλάει, τρώει, περιφέρεται, είναι μια λογική αυτή, τσιρκολάνικη». .

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share