Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Αγαπημένε...»: Στα ουράνια η Άντζελα Γκερέκου (Video)

Η αφιέρωση της ηθοποιού και πολιτικού

6 Δεκεμβρίου 2022 23:27
«Αγαπημένε...»: Στα ουράνια η Άντζελα Γκερέκου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Γαλανός έχει σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου την ονομαστική του εορτή και η Άντζελα Γκερέκου επέλεξε να του ευχηθεί με ένα βίντεο από τα backstage της «Γης της ελιάς». Ενώ, διαβάστε εδώ για την ατάκα του που έκανε την Άντζελα Γκερέκου να ερωτευτεί παράφορα και για πάντα τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην καθημερινή σειρά του Alpha και τη σημερινή ημέρα βρίσκονταν σε γύρισμα. Η Άντζελα Γκερέκου απαθανάτισε με το κινητό της τον εορτάζοντα Νίκο Γαλανό και τον Τάσο Ιορδανίδη που έκαναν ένα μικρό διάλειμμα και τραγουδούσαν το «Προσωπικά» της Ελένης Δήμου, που ακουγόταν από το ηχείο ενός κινητού.

«Χρόνια πολλά» ακούγεται να λέει η «Αθηνά» της σειράς στον Νίκο Γαλανό, με εκείνον να την ευχαριστεί. Αφού κατέγραψε τη στιγμή με το κινητό της, στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, μέσω stories. Στην ανάρτησή της έγραψε: «Χρόνια πολλά αγαπημένε μας Νίκο».

Δείτε το βίντεο:

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος μου έλεγε ότι δεν μπορώ να...» - Κόλαφος η κόρη του τραγουδιστή και της Άντζελας Γκερέκου

Η Μαρία Βοσκοπούλου έχει μαζί της το «βαρύ» όνομα του πατέρα της, Τόλη, που «βύθισε» άπαντες στη θλίψη με τον χαμό του, όπως κι εκείνο της Άντζελας Γκερέκου, με την ίδια να ακολουθεί τη δική της πορεία.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική, κάνοντας εσχάτως το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». «Στην τηλεόραση είναι η πρώτη μου δουλειά. Είχα μια μικρή συμμετοχή σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια. Δεν έχει παιχτεί στην Ελλάδα, γι’αυτό και δεν είναι γνωστή», είχε πει στην εκπομπή φλΕΡΤ η Μαρία Βοσκοπούλου για τη συμμετοχή της στη σειρά.

Η αντίδραση Βοσκόπουλου και Γκερέκου όταν έμαθαν πως θα γίνει ηθοποιός

«Οταν συζητούσα με τον πατέρα μου στην Γ’ Λυκείου τι θα κάνω στη ζωή μου, μου είχε πει “Δεν μπορείς να κάνεις καμία άλλη δουλειά εσύ παιδί μου. Θα κάνεις αυτό”», συμπλήρωνε για το πώς αντέδρασαν οι δικοί της άνθρωποι στην ενασχόληση της με την τέχνη. Όσο για το μέλλον η ίδια διευκρίνιζε ότι δεν το φαντάζεται και πολύ. «Προς το παρόν σπουδάζω επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. Σχετίζεται με έναν τρόπο με το θέατρο. Θα ήθελα μελλοντικά να βρω έναν τρόπο μαγικό να συνδυαστούν αυτά τα δύο», τόνιζε στην ίδια συνέντευξη η Μαρία Βοσκοπούλου, τονίζοντας πως... δε θυμάται και πολύ ως ηθοποιό τη μητέρα της.

Και στην προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, πάντως, η Βοσκοπούλου εξασφάλισε τον επόμενο ρόλο της και αυτή την φορά πρωταγωνιστικό, παίζοντας στη σειρά της Βικτώρια Χίσλοπ «Κάρτ Ποστάλ» στο πλευρό του Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share