Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Πυροβόλησε» η Σοφία Μουτίδου! «Τι φάση; Αισθάνθηκα λες και ήμουν...»

«Με συνδέει με ένα...»

6 Δεκεμβρίου 2022 21:22
«Πυροβόλησε» η Σοφία Μουτίδου! «Τι φάση; Αισθάνθηκα λες και ήμουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα δημόσιο ξέσπασμα πραγματοποίησε η Σοφία Μουτίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για μία δημοσιογράφο που της τηλεφώνησε για ένα υποτιθέμενο παζάρι που είχε συμμετάσχει για την “Κιβωτό του Κόσμου”. Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είχε λάβει μέρος σε κάτι τέτοιο, η ηθοποιός μίλησε για τη συμπεριφορά της δημοσιογράφου. Ο Χάρης Ρώμας, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ένα απίθανο περιστατικό που βίωσε μαζί με την Σοφία Μουτίδου.

Ειδικότερα, η Μουτίδου ανέφερε πως «Με παίρνει χθες τηλέφωνο μία κυρία εκ μέρους μίας πολύ γνωστής εκπομπής και μου λέει: “Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε για ένα φιλανθρωπικό παζάρι που είχατε κάνει κάποια στιγμή για την Κιβωτό”. Της λέω: “δεν έχω κάνει παζάρι για την Κιβωτό. Να ρωτήσω πού διαβάσατε ότι το έχω κάνει;”. Μου λέει: “Σε ένα δημοσίευμα”.

Μπορείτε να μου πείτε ποιανού είναι; Μου λέει: “δεν θυμάμαι”. Σε ποιο site αναρτήθηκε αυτό; Μου λέει: “δεν θυμάμαι”. Μάλιστα. Δηλαδή με πήρατε τηλέφωνο για ένα δημοσίευμα που δεν θυμάστε ποιανού είναι ούτε πού το είδατε και το οποίο με συνδέει με ένα παζάρι που δεν έκανα. “Θα σας στείλω το δημοσίευμα”, λέει. Περιμένω εγώ από χθες, δεν μου το ‘χει στείλει» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μάλιστα τόνισε τον προβληματισμό της για μια ερώτηση που της έκανε η ίδια δημοσιογράφος: «Να ρωτήσω κάτι, της λέω. Εγώ δεν έκανα το παζάρι για την Κιβωτό, το έκανα για τη Μέριμνα, για ένα άλλο ίδρυμα. Αν το είχα κάνει, τι πρόβλημα θα υπήρχε;

Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να λογοδοτήσω, ακόμα κι αν το είχα κάνει. Μου λέει: “κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε απλά θα θέλαμε να ξέρουμε τη θέση σας”. Για το παζάρι ή για την Κιβωτό; Ή για την υποτιθέμενη, ανύπαρκτη σύνδεσή μου; Τα πράγματα είναι πολύ περίεργα σε βαθμό ανησυχητικό. Δεν ξέρω από πού να το πρωτοπιάσω. Αυτό που με ανησύχησε ήταν μία ερώτηση που μου έκανε καθώς μιλούσε. Μου λέει “το κάνατε αυτό το παζάρι; Υπήρξε σύνδεσή σας με τον χώρο αυτό;”».

Πριν ολοκληρώσει το βίντεο, η Σοφία Μουτίδου επεσήμανε πως «Αισθάνθηκα για λίγο λες και ήμουν σε ένα ανακριτικό γραφείο το 2022, τηλεφωνικό, άστοχο, ανεδαφικό αλλά πάρα πολύ επικίνδυνο. Κι όπως λέει και η νέα γενιά: Τι φάση; Ας περιοριστώ σε αυτή την έλλειψη λεξιλογίου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share