Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η Ρένια Λουιζίδου: «Έλεγα ότι θα πεθάνω...» - Αποκάλυψη 31 χρόνια μετά (Video)

«Δεν ήξερα ότι έπρεπε να...»

6 Δεκεμβρίου 2022 18:57
Σοκάρει η Ρένια Λουιζίδου: «Έλεγα ότι θα πεθάνω...» - Αποκάλυψη 31 χρόνια μετά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Mega Stories» φιλοξενήθηκε η Ρένια Λουιζίδου η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε ένα γύρισμα των Απαράδεκτων, στο οποίο κόντεψε να «σκάσει» από τα 50 σουβλάκια που έφαγε. Παράλληλα, η Ρένια Λουιζίδου μίλησε σε συνέντευξή της στην Δημόσια Τηλεόραση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία τους.

«Θυμάμαι το επεισόδιο με την ποιήτρια, που ήταν η Βάνα Παρθενιάδου, και μας διάβαζε ποιήματα κι έπρεπε εμείς να κάνουμε τους αναίσθητους και να τρώμε με τα χέρια σουβλάκια. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να φυλαχτώ, οπότε με τον Βλάσση πεινούσαμε και πριν το γύρισμα πήγαμε και φάγαμε.

Ξεκινάμε μετά το γύρισμα και μας πιάνουν καμιά εικοσαριά φορές τα γέλια. Και σταματάμε και ξαναπάμε από την αρχή, με αποτέλεσμα να φάμε καμιά εικοσαριά φορές με βουλιμία σουβλάκια και να καταλήξει σε εμετό αυτό το πράγμα. Έλεγα ότι θα πεθάνω τρώγοντας σουβλάκια», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

«Όταν έχεις να γυρίσεις σκηνή φαγητού δεν τρως ποτέ πριν. Πρέπει να έφαγα και 50 σουβλάκια!» είπε για το περιβόητο επεισόδιο «Ποιητική βραδιά» στους θρυλικούς Απαράδεκτους.

Η Ρένια Λουιζίδου περιγράφει ένα επικό γύρισμα

"Καταρριπτική" η Ρένια Λουιζιδου: "Ζοριζόταν πλέον..." - Εξομολογήθηκε την αλήθεια η ηθοποιός

Για έξι χρόνια απολαμβάναμε την Ρένια Λουιζίδου στην οικογενειακή κωμωδία του Alpha “Το Σόι σου”. Μετά την ολοκλήρωση της σειράς η ηθοποιός μίλησε με πικρία για το σταμάτημά της σε συνέντευξη που παραχώρησε, αφού επρόκειτο για μια επιτυχημένη σειρά που αγαπήθηκε πολύ, όπως και οι συντελεστές της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για την σειρά "Απαράδεκτοι".

"Είναι στην απόλυτη ευχέρεια κάθε καναλιού να αποφασίζει για τα προγράμματά του. Εν μέρει την καταλαβαίνω. Όταν μια σειρά παίζεται πέντε και έξι σεζόν, το κανάλι κάποια στιγμή θέλει να ανανεώσει το πρόγραμμά του. Όλα όμως κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δεν ξέρουμε όμως από την άλλη αν συνέχιζε το Σόι πώς θα πήγαινε. Αισθάνθηκε ο Alpha πως το Σόι ενδεχομένως να δυσκολευτεί για ακόμη μία σεζόν; Θέλησε να ανανεώσει το πρόγραμμά του; Το έκανε. Εμείς, παρότι αρκετά κουρασμένοι έπειτα από πέντε χρόνια, δυσκολευτήκαμε συναισθηματικά με αυτή την απόφαση. Φυσιολογικό δεν είναι; Ήμασταν πολύ δεμένη ομάδα. Γίναμε σόι όνομα και πράγμα. Ζήσαμε στο Σόι μια ζωή. Οπότε όποια στιγμή και αν μας έλεγαν πως τελειώνει, θα δυσκολευόμασταν. Επαγγελματικά δεν ξέρω… Ίσως να ήταν και για εμάς καλύτερο να ολοκληρωθεί" είπε η Ρένια.

«Έχω εκατομμύρια...»: Δήλωση-βόμβα από τη Ρένια Λουιζίδου - Τι αποκάλυψε

Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Down Town» της Κύπρου και μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη για τις φοβίες της, την κρίση ηλικίας περνάνε οι γυναίκες.

Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της ηθοποιού.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Έχεις ακόμα φοβίες;

Εκατομμύρια! Κι όλες έχουν να κάνουν με την αρρώστια και το θάνατο. Δεν είναι εύκολο να αποδέχεσαι ότι έχεις πίσω σου πια το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου και μπροστά σε περιμένει το λιγότερο. Αυτή είναι η αλήθεια! Το να μεγαλώνεις, όμως, είναι πολύ όμορφο, γεύεσαι καλύτερα τις εμπειρίες. Είναι σαν ευλογία. Ο θάνατος και οι αρρώστιες είναι το τραγικό, όχι η ηλικία.

 Ρένια Λουιζίδου

Κρίση ηλικίας δεν πέρασες ποτέ;

Όχι με μία κι έξω, αλλά σταδιακά. Λειτούργησε το ένστικτο αυτοσυντήρησης κι έβαλα τον αυτό μου να μην ανταγωνίζεται κάτι που θα είναι σίγουρα χαμένος από χέρι. Το δούλεψα μέσα μου σιγά-σιγά. Δεν πέρασα υπαρξιακό! Απλά αποδεχόμουν τη φυσική ροή.

Οι γυναίκες στα 40 ή ανανεώνονται και νιώθουν 20 χρονών ή πέφτουν πολύ ψυχολογικά. Σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Ναι, αυτό ισχύει και για τα 40 και για τα 50… Αν δεν είσαι όμως καλά στα 30 σου, γιατί να είσαι στα 40; Δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι καλύτερος ή χειρότερος άνθρωπος! Αν έρχεσαι με τρύπες ή κενά από τα προηγούμενα χρόνια, έτσι θα «διαβάσεις» και το θέμα της ηλικίας. Οι άνθρωποι «χτιζόμαστε» μέρα με τη μέρα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share