Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Λύγισε» on air η Ελένη Μενεγάκη - Δεν άντεξε με τους γονείς που δώρισαν τα όργανα του 5χρονου γιου τους (video)

Ξέσπασε σε λυγμούς σε όσα άκουσε

6 Δεκεμβρίου 2022 16:51
«Λύγισε» on air η Ελένη Μενεγάκη - Δεν άντεξε με τους γονείς που δώρισαν τα όργανα του 5χρονου γιου τους (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Λύγισε» η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της σημερινής εκπομπής. Στο πλατό φιλοξενήθηκαν δύο γονείς, οι οποίοι το 2008 έχασαν τον 5χρονο γιο τους και αποφάσισαν να πάρουν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του.

«Ο πόνος δεν περνάει ποτέ. Απλά βρίσκεται δίπλα σου. Εμείς έπρεπε να τον βάλουμε δίπλα μας γιατί έχουμε άλλα δύο παιδιά» είπε η Ελένη Καγιάβα μιλώντας για τον πόνο της απώλειας.

Για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους Δημήτρη, ο Γιώργος Μάσσιας απάντησε: «Δεν ήταν ακαριαία η απόφαση, είχαμε δυόμιση μέρες στη διάθεσή μας για να αποφασίσουμε. Σύμφωνα με τις ιατρικές ενημερώσεις που είχαμε μπορούσαμε εύκολα να καταλάβουμε ότι δυστυχώς θα βρισκόμασταν στη δύσκολη θέση να χάσουμε το παιδί».

Δείτε επίσης: Γάμος και 4ο παιδί για τον Γιάννη Λάτσιο: Πήρε την απόφαση 11 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Ελένη Μενεγάκη

Όπως ανέφεραν η απόφασή τους για τη δωρεά ήταν ταυτόχρονη και δεν πρόλαβαν να τη συζητήσουν με κανέναν άλλον. «Το μόνο που χρειάζεται σε αυτήν την περίπτωση είναι να είναι λίγο ρεαλιστής και να συγκρατήσει τη λογική και τη ψυχραιμία του για να μπορέσει να πάρει μία τέτοια απόφαση. Πρέπει να το κάνει γνωρίζοντας από πριν πως με την κίνησή του αυτή κάποιοι συνάνθρωποι, κάποιες οικογένειες θα αποκτήσουν ξανά ελπίδα για τη ζωή» σημείωσε ο κ. Μάσσιας, μεταξύ άλλων.

Μετά την προβολή του βίντεο, στο οποίο οι δύο γονείς μίλησαν για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους, η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της… «Περνάει πολύ ρε παιδιά αυτός ο πόνος; Αναρωτιέμαι, περνάει;» ρώτησε τους δύο γονείς με τρεμάμενη φωνή…

Αποσβολωμένη η Δέσποινα Βανδή με την Ελένη Μενεγάκη - «Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Παύλο Σταματόπουλο μίλησε η Δέσποινα Βανδή, σε ένα από τα διαλείμματα του J2US (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι αποχώρησε).

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη χημεία της με τον Χρήστο Μάστορα, το μιούζικαλ «Γεια» ενώ απάντησε και στα σχόλια που έκανε για εκείνη η Ελένη Μενεγάκη. Με την ευκαιρία, δείτε το καθηλωτικό τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη.

«Βγήκε στη Μαρία Μπακοδήμου και λες “εντάξει τώρα τι θα πει;” και πάλι φωτίζει ένα κομμάτι της ζωής της, που λες “ρε Δέσποινα, τα ‘χες πει όλα αυτά τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο;”. Σαν να είναι στη φάση της ζωής της που δεν «φοβάται», που νιώθει έτοιμη να πει αυτά που νιώθει και αισθάνεται, τα οποία μέχρι τώρα τα είχε κλειδαμπαρωμένα. Αυτή την τελευταία διετία νιώθω –συνέντευξη, συνέντευξη- ότι τώρα τη γνωρίζω τη Δέσποινα. Την ξέρω από το ξεκίνημα, όπως κι εκείνη με ξέρει από το ξεκίνημα. Μαζί ξεκινήσαμε.

Δε μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο, ξέρεις μόνο αυτό που φαίνεται. Όλοι μας από κάποια φάση της ζωής μας και μετά, κάπως είναι, μεγαλώνουμε και ξέρουμε ότι αυτό που φοβάσαι πια, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Μήπως σας μπέρδεψα; Δεν ξέρω. Κάθε συνέντευξή της, με κάνει αισθάνομαι ακόμα περισσότερο θετικά αισθήματα για εκείνη. Κάθε φορά με αυτά, νιώθω ότι την πλησιάζω και παραπάνω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της παρουσιάστριας για την τραγουδίστρια (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share